Šodien pirmo reizi pasaules čempionātu klātienē varēs vērot fani

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases fani
Latvijas hokeja izlases fani Foto: Evija Trifanova/LETA

No šodienas var klātienē apmeklēt Rīgā notiekošā 2021.gada pasaules čempionāta hokejā spēles.

Līdzjutēji varēs iegādāties biļetes pasaules čempionāta oficiālajā vietnē "2021.iihfworlds.com/lv", pirms tam vietnē "covid19sertifikats.lv" pārliecinoties, vai ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts.

Atbilstoši ceturtdien Ministru kabineta (MK) lemtajam skatītāji pasaules čempionāta spēles klātienē var vērot no 1.jūnija.

Skatītājiem biļešu kontrolierim būs jāuzrāda personalizēta ieejas biļete, kurā norādīts biļetes lietotāja vārds un uzvārds, kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Personalizēta ieejas biļete būtu derīga tikai kopā ar minēto sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Gadījumā, ja tīmekļa vietne vēl nedarbosies, no 1.jūnija vakcinētās personas varēs iegūt sertifikātu papīra formātā, kā arī PDF formātā to saglabāt savā mobilajā telefonā.

Valdības pieņemtie grozījumi Epidemioloģiskās drošības pasākumos Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai paredz, ka hokeja čempionāta spēles varēs skatīties personas, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas.

Hokeja spēles klātienē būs atļauts skatīties arī personām, kuras ir pārslimojušas Covid-19.

Skatītājiem visa spēles apmeklējuma laikā būtu jālieto mutes un deguna aizsegi, tai skaitā atrodoties spēles arēnas teritorijā ārtelpās.

Kopējais skatītāju skaits ar personalizētām ieejas biļetēm daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" nedrīkstēs pārsniegt 2660 personas, bet Olimpiskajā sporta centrā - 1058 personas.

Uz apakšgrupu pēdējām spēlēm biļetes maksās 110 eiro, uz ceturtdaļfināliem 165 eiro, uz pusfināliem 220 eiro, uz spēli par trešo vietu 280 eiro, bet uz finālu - 340 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu