VIDEO ⟩ Jaunākā Latvijas "influencere" Dārta Dejus popularitātes ziņā drīz apsteigs savu mammu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sanda Dejus/Facebook

Ar radio "SWH" raidījuma vadītāju Sandu Dejus un piecgadīgo Dārtu Dejus raidījums "Bez Tabu" tiekās rotaļu laukumā Brasā. Dārtai jau divus gadus ir profils populārajā aplikācijā "Instagram". Pirmo video, kur Dārta raksturo sievietes, noskatījušies jau vairāk nekā 20 tūkstoši sekotāju, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Dārtai gan pašai nav telefona, video filmē viņas mamma Sanda. Dārtai "Instagram" ir teju trīspadsmit tūkstoši sekotāju. 12 reižu vairāk nekā veselības ministram un par tūkstoti vairāk nekā grupas "Prāta vētra" mūziķim Mārim Mihelsonam. Lai sasniegtu mammas rezultātu, gan vēl nepieciešami aptuveni divi tūkstoši sekotāju.

Dārtai bijuši arī gadījumi, kad uz ielas pienāk citi bērni un vēlas ar Dārtu nofotografēties, jo redzējuši meiteni instagramā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanda Dejus (@sandadejus)

"Mums bija daži video, kas mūsu draugiem likās forši. Negribēju likt savā profilā, lai visu laiku būtu bērnu saturs, jo varbūt citiem draugiem tas neinteresē. Izveidoju otru profilu, kur lieku Dārtas video.

Es vienmēr skatos, lai Dārtai tas nebūtu apkaunojoši. Lai tas vairāk vai mazāk būtu komplimentējoši.

Es rūpīgi sekoju līdzi, kas ir tie, kuri pieseko. Ir ļoti reti gadījumi, kad man pārmet, ka nedrīkst tā darīt, ka es priecājos un filmēju izlaistu bērnu. Es tādus cilvēkus bloķēju, jo man liekas, ka bērna tuvumā nav tādiem jābūt," stāsta Sanda Dejus.

Viņa atklāj, ka Dārtai bijuši jau vairāki sadarbības piedāvājumi no dažādiem maksātspējīgiem uzņēmumiem, līdz ar to studiju maksa jau tiek krāta! Šovasar Dārta dzīvosies laukos pie omes, līdz ar to instagrama faniem būs nedaudz jāpaciešas!

Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu