Frizieris Pērs Bogomazovs no rūdīta rīdzinieka kļuvis par saimnieku lauku mājai Ludzā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārajam slavenību frizierim Pēram Bogomazovam pavasaris izvērtās par veiksmīgu laiku, kad kopā ar dzīvesbiedru atvērt pašiem savu kafejnīcu. Intervijā žurnālam "Ieva" Pērs atklāj, ka paralēli darbiem pašu uzņēmumā viņš labprāt bauda lauku mājas burvību Ludzas pusē.

Intervijas laikā Pērs norāda, ka neskatoties uz saviem sirdslietu projektiem, joprojām profesionālā ziņā spēcīgāk jūtas kā frizieris. 

"Šogad svinēšu jau trīsdesmit gadu jubileju, kopš esmu frizieris. Bet visus šos gadus man bijuši arī neskaitāmi citi projekti – medijiem, modes skatēm, kino. Vienmēr tas ir prasījis daudz spēka un enerģijas.

Bet pirms vairākiem gadiem nāca klāt vēl dārziņš Rīgā un māja laukos – Ludzā. Nu tur arī viss ir tā diezgan nopietni. Un tagad vēl šis kovidlaika projekts – kafejnīca Rīgā," stāsta Pērs.

Savus lauku projektus, Pērs kopā ar savu dzīvesbiedru Andri Muzikantu ir attīstījis vairāku gadu garumā, jo teritorijas bijušas visai nolaistas un nekoptas. Tomēr vēlme radīt vietu, kur baudīt mieru, pieķerties dārza darbiem un saaicināt draugus bijusi spēcīgāka.

Tas tagad tā moderni - modes mākslinieks Dāvids kļuvis par lauksaimnieku, operdziedātājs Sergejs Jēgers konservē dārzeņus. Frizieris Pērs audzēs tomātus?

Abi saimniekojot kopīgajā lauku īpašumā Ludzā apņēmušies izmantot siltumnīcu tomātu audzēšanai, savukārt Mežaparka mazdārziņu biešu, zirņu un gurķu audzēšanai. 

Vēlmi atdzīvināt lauku īpašumu Pērs komentē, sakot: "Tas bija vairāk kā pienākums – sakopt īpašumu – vai arī vienkārši gribējās tikt vēl tālāk ārā no pilsētas?" 

Pilnu sarunu ar Pēru Bogomazovu lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu