"Neizskatās, ka viņš uzticētos savām kājām." Apskatnieki par Porziņģa veselību un saderību ar Dončiču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Basketbola raidījuma "The Jump" apskatnieki Mets Bārnss un Ramona Šelberna apsprieda latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa veselības stāvokli un saderību ar Luku Dončicu.

Nesen ASV medijos izskanēja baumas, ka Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičs neesot pašās labākajās attiecībās ar vienu no Dalasas kluba vadības ietekmīgākajām personām Bobu Vulgarisu.

Līdzīgi kā "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans, arī apskatnieki norādīja, ka Dalasas faniem šobrīd par "plaisu" ar Luku Dončiču uztraukties nevajadzētu, tomēr viņi izcēla slovēņa potenciālo nesaderību ar Kristapu Porziņģi.

""Mavericks" vajag Lukam atrast viņa "Robinu" [otro opciju]. Porziņģis ir pārāk neprognozējams, kā arī viņam ir porblēmas ar veselību," norādīja bijušais NBA spēlētājs Mets Bārnss.

Arī Ramona Šelberna pieskārās Porziņģa tematam, norādot, ka "Mavericks" šobrīd vēl ir daudz laika, ņemot vērā Dončiča vecumu, tomēr, viņasprāt, Dalasas vienībai ir vērts apdomāt latvieša aizstāšanu ar citu zvaigzni.

"Viņi ["Mavericks"] izmēģināja Porziņģi. Šobrīd nešķiet, ka viņš būtu Dončiča pareizais pārinieks. Kristaps ir labs spēlētājs, bet izskatās, ka viņš neiederas blakus Lukam," sacīja Šelbērna.

Bārnss norādīja, ka cilvēki ir sākuši cītīgāk izvērtēt Porziņģi. Bijušais basketbolists uzskata, ka latvietis brīžiem spēj būt top klases spēlētājs, bet citās situācijās viņš laukumā vispār neesot pamanāms.

Gadu gaitā Porziņģis tika slavēts par viņa sniegumu savā laukuma galā, bet šogad latvieša virzienā par darbībām aizsardzībā lielākoties tika raidīta kritika. Ramona Šelberna uzskata, ka pie vainas joprojām ir Porziņģa veselības likstas.

"Kad redzam viņu piezemējoties, neizskatās, ka viņš uzticētos savām kājām. Tev ir jāuzticas savam ķermenim, bet tas ir sarežģīti, kad esi cīnījies ar daudziem savainojumiem," norādīja Šelberna.

Arī Bārnss piekrita kolēģes teiktajam par latvieša veselību: "Viņam ir jācenšas nobloķēt pretiniekus. Man no viņa bija bail. Porziņģis [aizsardzībā] bija patiess spēks. Un es nedomāju, ka viņš šo vēlmi [bloķēt metienus] ir zaudējis. Man šķiet, ka viņš ir zaudējis uzticību savam ķermenim vai arī joprojām nav līdz galam vesels."

"Mavericks" aizvadīto sezonu noslēdza ar zaudējumu izslēgšanas spēlēs pret Losandželosas "Clippers". Šī bija jau otrā sezona pēc kārtas, kad Dalasas vienībai izslēgšanas spēlēs nācās piekāpties "Clippers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu