Kašķīgas, mīļas un vienaldzīgas. Astrologi raksturo vīramātes, balstoties uz viņu Zodiaka zīmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

Mēdz teikt, ka vīramātes reizēm aizmirst, ka arī viņas reiz bijušas vedeklas. Astrologi portālam "Postimees" stāsta, ko nākotnē varētu sagaidīt no savas vīramātes, balstoties uz viņas Zodiaka zīmi.

Auns

Šīs zīmes pārstāves nav pieradušas iejaukties attiecībās, bet viņām patīk atgādināt par savu eksistenci, piemēram, sniedzot padomus mājsaimniecībai, pastāvīgi lūdzot palīdzību vai vienkārši atbraucot ciemos. Lai nodibinātu attiecības ar sievasmāti - Aunu, ir nepieciešams novirzīt viņas enerģiju un neatlaidību kaut kam atsevišķi no ģimenes, piemēram, lauku mājai vai mājdzīvniekam.

Vērsis

Vīramāte - Vērsis ir vismierīgākā un laipnākā. Viņa netraucēs veidot kopīgu dzīvi, uzbāžoties ar padomiem. Viņi reti nāk ciemos, taču šīs Zodiaka pārstāves var izrādīties dāsns sponsors. Pat ja viņa ir 100% pārliecināta par dēla finansiālo stabilitāti, viņa joprojām dos naudu, lai, piemēram, pastāvīgi palutinātu savus mazbērnus ar dāvanām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji viegli atrod kopīgu valodu ar darbaholiķiem.

Dvīņi

Tieši viņas Zodiaka zīmes dēļ ir grūti saprasties ar šo vīramāti. Šīs zīmes pārstāves ir laipnas un draudzīgas, bet pārāk sabiedriskas personības. Esiet piesardzīgs: šīs vīramātes nemāk glabāt noslēpumus! Visi jūsu noslēpumi kļūs par visas ģimenes kopīpašumu. Astrologi neiesaka dzīvot kopā ar vīramāti - Dvīni zem viena jumta, jo tas var sabojāt ģimenes attiecības. Bet pastaigu ar mazbērniem viņai noteikti var uzticēt, un viņa par to tikai priecāsies!

Vēzis

Šīs zīmes pārstāve ir mierīga, nav uz konfliktiem vērsta, bet tajā pašā laikā ir stingra. Viņa vienmēr organizē brīvdienu atpūtu mājās un aicina ciemos visus iespējamos radiniekus. Viņu var viegli aizskart, piemēram, aizmirstot novēlēt viņai daudz laimes dzimšanas dienā. Vīramāte - Vēzis var apgalvot, ka viņa ir galvenā ģimenē. Šī sieviete domā, ka visa ģimene balstās tikai uz viņas pleciem. Bieži tas tiešām notiek, bet patiesībā viņa vienkārši vēlas tā domāt, lai palielinātu savu autoritāti.

Lauva

Vīramāte - Lauva ir visburvīgākā un pievilcīgākā sieviete. Viņa ir jauna un enerģiska. Šīs zīmes pārstāve apkārtējiem šķiet sapņu vīramāte, viņa neuzspiež attiecības ar sevi, taču cieņu pret sevi sagaida gan. 

Jaunava

Vīramāte - Jaunava ir klasisks sievas mātes tēls, kas tiek aprakstīts anekdotēs. Viņai patīk kritizēt, iejaukties un iesaistīties diskusijās, kurās viņai vietas nav. Šīs zīmes pārstāve noteikti nostāsies sava bērna pusē, pat ja viņš kļūdās. Viņu ir grūti ar kaut ko iepriecināt. Savā bērna partnerī Jaunava redz konkurentu, jo viņš viņai atņēmis visdārgāko.

Svari

Svari ir ļoti draudzīga vīramāte. Viņa nekad nepārkāpj ģimenes galvu un nepozicionē sevi kā autoritāti. Ar šo vīramāti ātri atrod kopīgu valodu. Interesanti, ka pat pēc šķiršanās viņa mēdz paliekt labos draugos ar dēla bijušo sievu.

Skorpions

Vīramāte - Skorpions ir ļoti viltīga sieviete. Ja viņai nepatiks sava vedekla, viņa darīs visu, lai izstumtu viņu no "bildes". Skorpions līdz pēdējam meklēs netīrus sīkumus, lai pierādītu bērnam otrās pusītes nepiemērotību. Strīdēšanās ar šo vīramāti ir bīstama, ātri var sanākt izveidot nežēlīgu ienaidnieku. Tomēr viņai ir savas priekšrocības - viņa uzreiz parāda savu patieso dabu - vai nu nepatīk vai patīk - trešā varianta nav.

Strēlnieks

Strēlniekam patīk mācīt un dot padomus. Viņas neinteresē bērnu personīgā dzīve, jo viņa labprāt izstāstīs savus stāstus. Neskatoties uz šķietamo komunikācijas vienkāršību, šīs Zodiaka zīmes pārstāve var izrādīties kašķīga, ja viņai netiek izrādīta pienācīga cieņa.

Mežāzis

Vīramāte - Mežāzis ir visnoslēpumainākais Zodiaka zīmju pārstāve. Viņa neuzskata par nepieciešamu iejaukties dēla personīgajā dzīvē, viņa dod priekšroku atturēties no viņa problēmām. Šīs sievietes uzvedību un attieksmi ir grūti noteikt. Bet pat tad, ja viņai bērna izredzētais nepatīk, viņa par to izvēlēsies klusēt.

Ūdensvīrs

Vīramāte - Ūdensvīrs ir īpaši demokrātiska un neparedzama. Labāk turiet viņu savos sabiedrotajos. Viņa maz interesējas par ģimenes lietām un mīl kaut kur nozust. Bet viņa ļoti mīl savus mazbērnus un ir gatava viņus pilnībā pārņemt savā pārraudzībā.

Zivis

Šīs sievasmāte ir gatavas darīt visu sava bērna un viņa attiecību labklājības labā. Zivis vienmēr ir par mieru ģimenē, tāpēc bieži samierinās, piedod pārkāpumus un dara labus darbus ģimenes labā. Tādu vīramāti vajadzētu nēsāt uz rokām!

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu