"Nezinu, cik daudz cilvēku būtu sajūsmā spēlēt kopā ar Luku." Žurnālists asi kritizē Dončiča attieksmi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Braiens Vindhorsts uzskata, ka Luka Dončičs nebūt nav spēlētājs, ar kuru kopā spēlēt būtu viegli.

Ziemeļamerikas medijos daudz apspriests, ka Dončičs diktē noteikumus "Mavericks" komandā, tikmēr kluba vadība ir teju ķīlnieka lomā, jo tai ir jāizdabā NBA zvaigznei, lai slovēnis turpinātu karjeru Dalasā.

Jaunais ģenerālmenedžeris Herisons pazīstams kā mārketinga speciālists ar lielu pieredzi sporta preču kompānijā "Nike". Viņš ir labos draugos ar daudzām NBA zvaigznēm, un viņa uzdevums būs pastiprināt "Mavericks" sastāvu.

"Nezinu, cik daudz cilvēku būtu sajūsmā spēlēt kopā ar Luku. Domāju, ka Luka varbūt ir sarežģīta personība," sacīja NBA apskatnieks no prestižā medija ESPN.

"Viņš ir lielisks spēlētājs, bet "Mavericks" spēlēs var redzēt, kā viņš kliedz uz treneri, kliedz uz komandas biedriem, kliedz uz tiesnešiem. Viņš vienmēr par kaut ko kliedz. Viņš var būt patiešām viegli nokaitināms puisis."

Arī pats Dončičs sezonas gaitā atzina, ka viņš pārāk daudz runājot ar tiesnešiem un viņam esot jāpiestrādā pie savām spējām savaldīties.

22 gadus vecais Dončičs aizvadījis trīs spilgtas NBA sezonas, 199 regulārā čempionāta mačos vidēji atzīmējoties ar 25,7 punktiem, 7,7 rezultatīvām piespēlēm un 8,4 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu