"Manu mazo brāl'..." Merzļikins publisko aizkustinošu veltījumu Matīsam Kivleniekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Savā "Instagram" kontā ar veltījumu bojāgājušajam Matīsam Edmundam Kivleniekam nācis klajā viņa komandas biedrs Elvis Merzļikins.

Kivlenieks aizsaulē devās pirmdien, 4. jūlijā, pēc tam, kad viņa krūtīs ietriecās neveiksmīgi izšauts pirotehnikas lādiņš.

Jaunajam vārtsargam piemiņas vārdus sociālajos tīklos veltīja daudzi un tagad ar aizkustinošu ierakstu nācis klajā arī viņa komandas biedrs Kolumbusas "Blue Jackets" rindās Elvis Merzļikins.

Vispirms latviešu vārtsargs pateicās visiem, kuri viņam personīgi sūtījuši atbalsta vārdus: "Vispirms vēlētos pateikt lielu paldies jums visiem par atbalstu un ziņām. Atvainojos, ka neatbildēju uz daudzām no tām. Šī diena man bija smaga."

Tad vārtsargs sāka vēstījumu bojāgājušajam kolēģim: "Manu mazo brāl', ko lai saka, es tevi patiesi mīlēju. Tu biji mans mazais brālis, par kuru es rūpējos, ar kuru es aizvadīju daudzas "Call of Duty" naktis ar alu. Pavadīt katru dienu un stundu ar tevi bija pats labākais. Tu biji mazais brālis arī manai sievai un mazajam ģimenes pieaugumam. Papildus gardumi un kauli Kobijam... Viņam tu pietrūksi un tu pietrūksi mums visiem, brāl'."

"Paldies, ka biji tik lielisks cilvēks, allaž smaidīgs un gudrs. Allaž sakopi aiz sevis un palīdzēji manai sievai mājā. Paldies! Es izdarīju, ko varēju, un tu vienmēr klausījies ieteikumos, kurus tev devu. Cik lepns es biju par tevi, kad tu Ņujorkā ar pirmo mēģinājumu [izcīnīji uzvaru], atšķirībā no manis," raksta Merzļikins.

Nobeigumā vārtsargs lika noprast, ka, iespējams, bijis kopā ar Kivlenieku traģiskajā notikumā: "Es tevi patiesi mīlu un tu man pietrūksi. Mēs aizvadījām savu pēdējo basketbola spēli baseinā un tu mani pameti neilgi pēc tam. Lido augstu, mazais. Tu noķēri savu pēdējo ripu. Tu būsi mūsu sargeņģelis."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu