"Tu biji mans mazais brālis." Merzļikina sieva velta Matīsam Kivleniekam aizkustinošus vārdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Matīss Kivlenieks
Matīss Kivlenieks Foto: EPA/Scanpix

Latviešu hokejista Elvja Merzļikina sieva Aleksandra traģiski bojāgājušajam 24 gadu vecajam Latvijas izlases vārtsargam Matīsam Edmundam Kivleniekam vietnē "Instagram" veltīja sirsnīgus vārdus. 

Aleksandra vietnes "Intagram" īsajos stāstos publicēja sirsnīgu ierakstu 4. jūlijā traģiskā negadījumā bojāgājušajam Matīsam Edmundam Kivleniekam. 

"Tu biji mans mazais brālis. Tu biji fundamentāla mūsu ģimenes daļa. Tu biji jaukākā, apburošākā persona, kādu zinu. Tu skatīsies uz mums no augšas un, iespējams, teiksi: "Draugi, neraizējaties par to", jo to tu teici 90 procentos gadījumu. Tu vienmēr liki visiem smaidīt, tu vienmēr padarīji visu apkārt gaišāku. Tu necieti rītus pirms kafijas iedzeršanas, tāpēc mēs ignorējām tevi pirms tu biji to iedzēris! Tu būtu brīnišķīgs onkulis mūsu dēlam, tāpat kā tu biji brīnišķīgs onkulis mūsu Kobijam un viņš, iespējams, mīlēja tevi vairāk nekā mīlēja mūs.

Matīs, mēs pazaudējām tevi, bet debesis ieguvušas unikālu eņģeli. Es mīlu tevi mūžīgi un vienmēr, mazais brāli. Un es gribu tevi atcerēties smaidīgu sakām: "Viss būs labi"", rakstīja Aleksandra.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/am.merzlikins

Jau ziņots, ka Matīss Edmunds Kivlinieks pirotehnikas negadījumā gāja bojā svētdien, 4. jūlijā. Sākotnējā informācija liecināja, ka Kivlenieks par mirušu tika pasludināts jau notikuma vietā. Tomēr jaunākā informācija vēsta, ka mediķi ieradās notikuma vietā, atrodot Kivlenieku bezsamaņas stāvoklī. Jaunā vārtsarga nāve tika konstatēta vietējā slimnīcā.

Sākotnēji arī tika uzskatīts, ka svinības notikušas par godu ASV neatkarības svētkiem, bet portāls "Daily Mail" vēsta, ka Legasa namā notikušas viņa meitas Sabrīnas kāzas. Šādu apgalvojumu atspēko arī ieraksts kāzu uzskaites lapā "Zola.com", kur norādīts, ka Sabrīna ar vīru Nikolasu mija gredzenus tieši 4. jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu