Aizvadītajā diennaktī stacionēti astoņi Covid-19 pacienti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī stacionēti astoņi Covid-19 pacienti, savukārt kopumā slimnīcās Covid-19 pacientu skaits sarucis līdz 90, liecina aktuālākie Nacionālā veselības dienesta informācija.

Patlaban 74 pacienti ārstējas ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 16 ar smagu slimības gaitu. Tādējādi 17,7% no visiem stacionētajiem šobrīd ir smaga slimības gaita.

Diennakts laikā no slimnīcām izrakstīti 11 pacienti, līdz ar to no stacionāriem kopumā izrakstīti 14 207 pacienti.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēti 46 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par trīs ar šo slimību saistītiem nāves gadījumiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra sniegtā informācija.

Saslimstības ar Covid-19 divu nedēļu kumulatīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju Latvijā pēdējās diennakts laikā nokrities no 42,4 līdz 38,2.

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 8803 Covid-19 izmeklējumi. Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem bijis 0,5%.

Latvijā līdz šim ar Covid-19 kopumā ir saslimuši 137 699 cilvēki. Pēdējo 14 dienu laikā Latvijā konstatēti 724 inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, bet pārējie tiek uzskatīti par slimību jau pārslimojušiem.

Kopumā Latvijā miris 2531 ar šo slimību sasirgušais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu