Našķi visam gadam! Sāra Džesika Pārkere saņēmusi vairākas kastes ar Latvijā ražotiem čipsiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/Scanpix/Ekrānuzņēmums no Instaram/apollo kolāža

Pavisam nesen "Sekss un lielpilsēta" galvenā varone Kerija jeb aktrise Sāra Džesika Pārkere savā "Instagram" profilā padalījās ar savu mīļāko našķi - čipsiem no Latvijas. Nu čipsu ražotāji nosūtījuši aktrisei pamatīgu dāvanu.

Uzņēmums čipsus ražo jau vairāk nekā 30 gadu, taču šāda reklāma bija negaidīta. "Mūsu e-pasts un "Instagram" uzsprāga! Dienā saņēmām neskaitāmas ziņas no gandrīz visas pasaules. Viņa ielika arī video, kur sajūsmā preci dēvēja par urbāno leģendu.

Sāra mūsu čipsus bija izmēģinājusi jau iepriekš, pēc tam ilgi nevarēja atrast, un tagad izdevās nopirkt kādā mazā Manhetenas veikalā. Aktrise izpirka visu, kas bija palicis, un aizveda saviem kolēģiem nogaršot," raidījumam "BezTabu" nesen pauda ražotnes pārstāvis Kristaps Radziņš.

Nu Pārkere saņēmusi sūtījumu no Babītes novada Salas pagasta Pērnciema – uzņēmums "Pērnes L" viņai piegādājis pamatīgus krājumus ar kartupeļu plāksnītēm. 

Saņemto sūtījumu Pārkeres komanda publicēja vietnē "Twitter", sakot paldies čipsu ražotājam.

Pagaidām uzņēmumam, pateicoties Pārkeres reklāmai, ir izveidojusies komunikācija ar vismaz trīs izplatītājiem. Starp citu Sārai Džesikai Pārkerei "Instagram" ir gandrīz 7 miljoni sekotāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu