Pēc Kivlenieka nāves Merzļikina sieva piedzīvojusi mistisku situāciju (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Traģiski bojāgājušā hokejista Matīsa Edmunda Kivlenieka tuvi draugi - NHL komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins ar sievu Aleksandru - piedzīvojuši saviļņojošu situāciju. 

Merzļikina gaidībās esošā sieva Aleksandra vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar foto, kur redzama spēlējot kādu populāru galda spēli "Scrabble". Tās laikā nepieciešams salikt vārdus uz spēles galdiņa krustvārdu mīklas formā, izmantojot burtu plāksnītes, uz kurām ir norādīts atšķirīgs punktu skaits.

Kā liecina Aleksandras publiskotais kadrs, viņas burtu plāksnītes vēsta "KIVI", kas ir Kivlenieka iesauka. 

"Vienmēr ar mums," raksta Merzļikina sieva.

Foto: instagram/am.merzlikins

Jau vēstījām, ka Latvijas hokejists Matīss Kivlenieks 4. jūlijā gāja bojā pēc svētku uguņošanas petardes trieciena krūtīs. Nelaimes gadījums notika Mičiganas štata Novi pilsētā, kur Kivlenieks piedalījās "Blue Jackets" vārtsargu trenera Menija Legasī meitas kāzu svinībās. Negadījuma vietā bija klāt arī pats Merzļikins ar sievu. 

Kivlenieks tika nogādāts slimnīcā, bet viņa dzīvību neizdevās glābt. Latvijas hokejists mūžībā devās 24 gadu vecumā.

Viņš oktobrī noslēdza jaunu divu gadu divvirzienu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Kolumbusas "Blue Jackets".

Kivlenieks bija hokeja skolas "Pārdaugava" audzēknis.

Savas karjeras laikā viņš piedalījās astoņās NHL spēlēs, pārstāvot Kolumbusas "Blue Jackets" komandu. Vidēji mačā viņš atvairīja 89,9% metienu un ielaida savos vārtos 3,09 ripas. Divās spēlēs gūta uzvara, divās cīņās piedzīvots zaudējums papildlaikā.

Ar Latvijas izlasi Kivlenieks piedalījies divos pasaules čempionātos, bet spēlējis vienā - šogad Rīgā, kurā vidēji spēlē atvairīja 92,2% metienu un ielaida savos vārtos 2,18 ripas.

Kivlenieks šogad pasaules čempionātā atnesa Latvijas izlasei vēsturisku 2:0 uzvaru pār spēcīgo Kanādu, kas vēlāk kļuva par pasaules čempioni. Vārtsargs tika galā ar visiem 38 pretinieku metieniem. Tieši viņu arī atzina par mača labāko spēlētāju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu