Konors Makgregors nāk klajā ar pirmo paziņojumu pēc gūtās traumas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors nācis klajā ar pirmo paziņojumu pēc "UFC 264" cīņu šovā gūtā savainojuma.

Konors Makgregors svētdien, 11. jūlijā, cīņā pret Dastinu Porjē iedzīvojās visai smagā kājas lūzumā, kā rezultātā viņam tika ieskaitīts zaudējums ar tehnisko nokautu.

Īru cīkstonis no oktagona tika aizvests prom uz nestuvēm. Tajā pašā dienā viņa kreisajai kājai arī tika veikta operācija.

Makgregors pēc operācijas savos sociālo mediju kontos nāca klajā ar nelielu video rullīti, skaidrojot situāciju.

"Tikko iznācu no operāciju telpas. Viss noritēja pēc plāna. Viss bija perfekti, es jūtos ļoti labi. Nākamās sešas nedēļas būs jāpavada uz kruķiem un pēc tam mēs sāksim sevi būvēt no jauna," sacīja Makgregors, kurš pateicās faniem par saņemtajām atbalsta ziņām.

Lai gan pirmo raundu tiesnešu piezīmēs Makgregors zaudēja, viņš norādīja, ka ar nepacietību gaidījis otro raundu, bet noticis negaidītais: "Tāda šī nozare ir - pilnīgs apakšstilba kaula lūzums."

Makgregora pretinieks Porjē uzreiz pēc cīņas izcēla to, cik necienīgs bijis viņa pretinieks. Oktagona intervijā atbildi Porjē parādā nepalika arī Makgregors. Tagad īrs vēlreiz vērsās pie sava pretinieka.

"Dastin, tu vari priecāties par to neleģitīmo uzvaru, cik vien gribi. Bet tu tur [oktagonā] neizdarīji neko. Tas otrais raunds būtu parādījis visu," nobeigumā piebilda Makgregors.

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Trīs no šīm neveiksmēm Makgregors piedzīvojis pēdējos četros dueļos.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu