Foto un video ⟩ Iespējams, sprāgstot mašīnas riepai, Dreiliņos notiek smaga avārija uz taisna ceļa posma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdienas, 21. jūlija, rītā Dreiliņos, netālu no Ulbrokas robežas, abos virzienos izveidojās pamatīgs automašīnu sastrēgums. Taisnā ceļa posmā saskrējās divi vieglās automašīnas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Divi cilvēki ar traumām nogādāti slimnīcā. Notikuma apstākļus skaidro policija.

"Sākotnējā informācija liecina, ka "Chrysler" markas automašīnai sprāga riepa, kā rezultātā tā iebrauca pretējā braukšanas joslā, un notika sadursme ar "Toyota" markas automašīnu. Rezultātā "Chrysler" automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas," notikušā apstākļus skaidro Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Chrysler" vadītāja uzreiz nogādāta medicīnas iestādē, uz notikuma vietu devušās četras mediķu brigādes, turklāt vienas, kas tiek piesaistīta īpaši smagos gadījumos.

"Palīdzība bija nepieciešama četriem cilvēkiem. Divi nebija guvuši nopietnas traumas, nebija nepieciešams nogādāt ārstniecības iestādē, bet divos gadījumos traumas ir salīdzinoši nopietnas. Stāvokli vērtējam kā stabilu, bet traumas ir vidēji smagas, kā politraumas. Nogādātas tālākas palīdzības saņemšanai ārstniecības iestādē," informē NMPD pārstāve Inga Vītola.

Autoavārija pie Ulbrokas
Autoavārija pie Ulbrokas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Satiksme tikusi apgrūtināta avārijas dēļ. Uz ceļa strādāja ugunsdzēsēji, kas palīdzēja nostumt avarējušo "Toyota" automašīnu ceno brauktuves. Satiksmi izdevies atjaunot pēc pulksten 10.30.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu