Zināms, kad regulāro sezonu sāks latviešu pārstāvētās NHL komandas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālā hokeja līga (NHL) nākusi klajā ar kalendāru gaidāmās regulārās sezonas mačiem.

Jaunā NHL sezona sāksies līdzīgi kā iepriekšējos gados, kad Covid-19 pandēmija vēl nebija ietekmējošs faktors. Kā jau ierasts, pirmo maču aizvadīs pagājušās sezonas čempioni. 12. oktobrī ar spēli savā laukumā pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" regulāro sezonu atklās Tampabejas "Lightning".

"Penguins" vēl vienu spēli būs jāaizvada viesos, bet 16. oktobrī Bļugers ar kolēģiem atklās regulāro sezonu arī uz sava ledus.

Ar spēli savā laukumā pret Vinipegas "Jets" 16. oktobrī regulāro sezonu sāks arī Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks". Pēc tam latvieša, kurš vakar tika pie jauna divu gadu līguma, pārstāvētā komanda dosies piecu spēļu izbraukuma sērijā.

Pirmās četras spēles savā laukumā aizvadīs Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas regulāro sezonu sāks 14. oktobrī ar mājas spēli pret aizvadītās sezonas Stenlija kausa finālistiem Monreālas "Canadiens".

Skatoties uz latviešu pārstāvētajām komandām, pats labvēlīgākais sezonas sākums sastādīts Elvja Merzļikina pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" - sešas mājas spēles pēc kārtas. Mājas spēļu sēriju un regulāro sezonu "Blue Jackets" sāks 16. oktobrī ar spēli pret Arizonas "Coyotes".

NHL šogad atgriezusies arī pie ierastā 82 spēļu formāta. Tāpat zināms, ka spēļu grafikā pēc ilgām pārrunām tomēr iekļauta olimpisko spēļu pauze (7. - 22. februāris). Tiesa, joprojām nav pieņemts lēmums par to vai NHL spēlētāji šajā laika periodā varēs doties palīgā savām valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu