"Stulbuma mērs vēl nav sasniegts." Arī Kaspars Saulietis iesaistās Kiviču skandālā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šonedēļ influencere Sana Timma izteica viedokli par neseno skandālu, kurā Kivičs apgalvo, ka bijusī sieva Madara Kiviča neļauj bērniem tikties ar tēvu. Viedoklis izraisīja asu vārdu apmaiņu starp Timmu un Lieni Kiviču. Nu Sanu aizstāvēt meties viņas mīļotais - hokejists Kaspars Saulietis. 

Pēc ilgākas vārdu apmaiņas starp Lieni Kiviču un Sanu Timmu sarunā iesaistījās Kaspars Saulietis. Hokejists vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos izteica savu viedokli un metās aizstāvēt mīļoto sievieti.

"Es domāju, ka šis cirks ir jāpārtrauc. Jūs jau zināt šos divus personāžus, kuriem nemitīgi tiek "kaitēta" dzīve. Redzot viņu atbildes, viņu runasveidu, sagrozītos faktus, es domāju, ka jūs esat adekvāti cilvēki - mani sekotāji, Sanas sekotāji un adekvāti izvērtējat šo situāciju, saprotot, kā šī informācija tiek pasniegta. Tā ir pilnīga šizofrēnija. Redzot šīs te pazīmes, ir ļoti grūti komunicēt ar šādiem cilvēkiem, kas pagriež situāciju tieši tā, kā viņiem ir nepieciešams. 

Mēs savu esam pateikuši. Es nezinu vai ir vērts sekot tādiem cilvēkiem. Viņiem var sekot tikai tad, ja domājat: "Ko vēl stulbāku var izdomāt?". Stulbuma mērs vēl nav sasniegts.

Izturību māmiņai! Es esmu tavā pusē un arī nevienā brīdī šādam cilvēkam neuzticētu savus bērnus. 

Mans ieteikums jums, sekotāji - nekad neticiet divkosīgiem cilvēkiem, jo tie ir paši bīstamākie cilvēki. Viss ir labi, ja jūs viņiem glaimojat un rakstāt labas lietas. Tiklīdz jūs uzrakstāt kaut ko, kas nesakrīt ar viņu viedokli, visa situācija pagriežas pret jums," saka Saulietis. 

Atgādinām, ka jau teju mēnesi vietnē "Instagram" Andris Kivičs publicē īso stāstiņu virkni, kurā skaidro situāciju, kas saistīta ar bijušo sievu Madaru Kiviču, ar kuru laulībā dzimušas meitas Keitija un Kima.

"Man nav ļauts satikt meitas. Man nav iespēja viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Pusi no jūnija mēs nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani," sacīja Kivičs.

Pavisam nesen Madara Kiviča vietnē "Instagram" pārtrauca klusumu un skaidroja situāciju no savas puses.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu