Trešdienas horoskops: 11. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops trešdienai, 11. augustam. 

AUNS

Auns ir jaunu ceļu gājējs, bet dažkārt labāk pieturēties pie pārbaudītām vērtībām un senām tradīcijām. Šodien nevajag taisīt revolūciju. Ne darbā, ne privātajā dzīvē.

VĒRSIS

Ļoti emocionāli dzīvosi līdzi norisēm profesionālajā jomā. Apstājies un noskaiti līdz desmit, jo garastāvoklis mainās, bet lēmumi paliek. Šodien jābūt savaldīgam.

DVĪŅI

Palēnām, pamazām. Tu jau neesi Minhauzens, kurš katru dienu esot ieplānojis pa varoņdarbam. Ļoti precīzam jābūt juridiskajos jautājumos, bet vislabākais – svarīgās lietas atlikt uz vēlāku laiku.

VĒZIS

Darbi rit savu gaitu, bet domas pie mājas dzīves un saimniecības. Kamēr kolēģi vai priekšniecība neredz, vari ielūkoties interneta veikalos būvmateriālu un saimniecības preču piedāvājumā.

LAUVA

Lauva ir pārliecināts par sevi un gandrīz vienmēr apgalvo, ka zina, ko dara. Vai tiešām? Ja šodien par kādiem lēmumiem vai rīcību rodas kaut vismazākās šaubas – labāk nogaidi.

JAUNAVA

Ko pakritizēt? Ar ko pastrīdēties? Analītikas virtuozam Jaunavai gribas izpausties. Sarunās ar kolēģiem vai sociālajos tīklos – nevajag. Šodien labāk to paturēt pie sevis, lai kādu neaizvainotu.

SVARI

Šarms un pozitīvisms ir tavi šodienas vadmotīvi. Bet vai visi to novērtē? Nē – visiem nav jāizpatīk un nevajag piekāpties tikai mīļā miera labad. Tu zini savu vērtību un daudzi citi arī.

SKORPIONS

Ja lietišķajā jomā darbi nevirzās tā, kā esi iecerējis, tad par varītēm nevajag tiekties uz mērķi. Gan būs veiksmīgāka diena. Atrodi laiku, lai pabūtu kopā un no sirds izrunātos ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Darbā spriedze. Ja paredzēta plānošanas sanāksme, tad rūpīgi sagatavojies. Neauglīgos strīdos neiesaisties, bet turi pa rokai pārliecinošus argumentus.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā ar savu entuziasmu un harizmu aizrausi, tev sekos un visi kopā gūsiet labus rezultātus. Savukārt privātajā dzīvē nemierīgi, un tas mazliet izsitīs no līdzsvara.

ŪDENSVĪRS

Vairāk optimisma! Ūdensvīri taču visus šķēršļu pārvar viegli, ar smaidu un arī pēc kritieniem ir gatavi doties pretī jaunām virsotnēm. Šī diena nebūs izņēmums.

ZIVIS

Trešdiena ir tāds kā viduspunkts. Kad kādi darbi jau paveikti, bet kaut kas vēl jāpadara. Garastāvoklis apcerīgs un sapņains, tāpēc jaunus projektus uzsākt nevajadzētu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu