Britnijas Spīrsas tēvs piekritis atkāpties no aizbildņa pienākumiem pārraudzīt dziedātājas dzīvi un karjeru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeimijs Spīrss un Britnija Spīrsa.
Džeimijs Spīrss un Britnija Spīrsa. Foto: AP/Scanpix

Slavenās popmūzikas dziedātājas Britnijas karjera ir bijusi viņas likumīgo aizbildņu rokās kopš 2008. gada. Tiesa tolaik noteica viņas tēvam Džeimijam par pienākumu pārraudzīt viņas īpašumus un īstenot aizbildniecību arī citās jomās.

Vēlāk dziedātāja mēģināja panākt tēva atkāpšanos no aizbildņa lomas, apsūdzot viņu par aizbildniecības ļaunprātīgu izmantošanu.

Džeimijs Spīrss noraidīja visas apsūdzības un pauda bažas par savas meitas labklājību un veselību.

Popzvaigznes fani ir sākuši kampaņu, kas pazīstama ar savu tēmturi #FreeBritney. Fanu kopiena vēlas, lai dziedātāja atgūtu pilnu rīcībspēju pār saviem īpašumiem un personīgo dzīvi.

Ieilgušais strīds atkal uzpeldēja sabiedrības uzmanības lokā 2021. gadā pēc tam, kad klajā tika laista dokumentālā filma ar nosaukumu “Framing Britney Spears”, kurā atspoguļots konflikts par dziedātājas aizbildnību. Britnija pati piedalījusies filmas radīšanā kopā ar Parisu Hiltoni, Vesliju Morisu un Deivu Holmsu.

Spīrsas tēvs veselības problēmu dēļ 2019. gadā atkāpās no aizbildņa pienākumiem attiecībā uz Britnijas personīgo dzīvi, tomēr vēljoprojām saglabāja aizbildniecību pār dziedātājas īpašumiem. Cerībā atgūt kontroli arī pār saviem īpašumiem Spīrsa šī gada jūlijā iesniedza tiesā lūgumu atcelt tēva aizbildniecību pilnā apjomā. Spīrsa kunga advokāts tiesā iebilda, ka šāds lūgums nav pamatots.

Taču tagad pēc 13 gadu ilgušās aizbildniecības dziedātājas tēvs, visticamāk, sabiedrības izdarītā spiediena dēļ, ir piekritis pilnībā atteikties no aizbildņa pienākumiem.

Dziedātājas advokāts Metjū Rozengarts paziņoja, ka šī ir liela uzvara un vēl viens solis taisnīguma virzienā. Advokāts piebilda, ka turpināsies izmeklēšana par to personu rīcību, kas iesaistītas viņas īpašuma pārvaldīšanā visā aizbildniecības laikā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu