Porziņģa jaunais treneris Kids saņēmis asu kritiku no sava dēla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeisons Kids
Džeisons Kids Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba jaunais galvenais treneris Džeisons Kids saņēmis asu kritiku no sava dēla Terija Džeisona Kida.

Dalasas "Mavericks" jaunais galvenais treneris savu spēlētāja gaitu laikā tika uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem. Tai pat laikā viņš iemantoja arī ne pārāk labu reputāciju ārpus laukuma, tiekot apsūdzēts par vardarbību ģimenē.

Tagad Kidam asu kritiku veltīji viņa dēls Terijs Džeisons. Jaunais vīrietis pie saviem "Instagram" sekotājiem vērsās ar pārdomu pilnu ierakstu, norādot, ka viņam ir apnicis būt tēva ēnā.

"Katru reizi, kad mani kād "atpazīst", saņemu jautājumu, kā tad iet manam tēvam. Es atbildēšu vienkārši, jo man ir apnicis šo slogu nest uz saviem pleciem - es nezinu. Es ar viņu nerunāju. Mums vairs nav attiecību. Es centos saglabāt šīs attiecības, bet, kad viņš [Kids] un mana mamma pašķīrās 2008. gadā, viņš izšķīrās arī no manis," rakstīja Terijs Džeisons.

Puisis arī atcerējās laikus, kad Kida vārds medijos parādījās ne pašu pareizāko iemeslu dēļ: "Man šķiet, ka viņam apkārt ir cilvēki, kuri viņam saka to, ko viņš vēlas dzirdēt, nevis to, ko viņam vajadzētu dzirdēt. Tādējādi viņš nodara pāri sev."

"Es gribēju, lai tēvs ar mani lepojas, lai es viņam kaut nedaudz rūpētu. Es mēģināju sev ieskaidrot, ka viņš ir labs tēvs un cilvēks. Es gribēju viņam līdzināties, līdz mirklim, kad sapratu, ka man to nevajag. Viņš bija ļoti labs saspēles vadītājs - tas arī viss," nobeigumā norādīja Terijs Džeisons Kids.

Kids pie "Mavericks" stūres stājās šīs vasaras sākumā, kad galvenā trenera posteni pameta ilggadējais "Mavericks" stūrmanis Riks Kārlails. Iepriekš Kids galvenā trenera funkcijas ir pildījis Bruklinas "Nets" un Milvoki "Bucks", savukārt Losandželosas "Lakers" sastāvā viņš bija galvenā trenera asistents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu