Žaklīna Cinovska atklāj, kura populāra pašmāju seriāla turpinājums, iespējams, atgriezīsies TV ekrānos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žaklīna Cinovska.
Žaklīna Cinovska. Foto: Zane Bitere/LETA

Pašmāju populārā TV režisore un producente Žaklīna Cinovska sarunā ar "Apollo.lv" atklāj, ka beidzamā laikā saņem ļoti daudz vēstules no cilvēkiem, kas interesējas, kad taps viņas veidotā seriāla "Prāts vai instinkts" jaunā sezona. Žaklīna teic, ka idejas scenārijam netrūkst, tikai atliek vien atrast finansējumu.

Žaklīna Cinovska pastāsta, ka cenšās tikt galā ar panadēmijas sekām un atsākt filmēt jaunus raidījumus viņas izveidotajā izklaides televīzijas kanālā "iTV".

"Tiesa gan, pagaidām vēl nav arī lielas skaidrības par tuvāko nākotni saistībā ar finansiālo pusi, jo var gadīties, ka rudenī atkal sākas ierobežojumi. Taču jauni scenāriji top un apstāties es negrasos," apņēmības pilna ir Cinovska.

Viņa teic, ka par skatītāju atsauksmēm un atzinībām sūdzēties nevar, jo cilvēki viņai raksta gan sociālajos tīklos, gan arī zvana un interesējas, vai nav padomā turpināt savulaik tapušā seriāla "Prāts vai instinkts" turpinājumu.

"Es nezinu, kas ir noticis, bet pēdējo mēnešu laikā pēkšņi gandrīz katru otro dienu uzrodas kāds svešs cilvēks, kas jautā par manu seriālu "Prāts vai instinkts", kas tapa pirms 15 gadiem. Cilvēki vēlas pateikt, ka seriāls ir ļoti foršs un kruts, bet tikai tagad to beidzot ir pilnībā noskatījušies. Šo seriālu joprojām var noskatīties manā televīzijas kanālā "iTV".

Plānoju arī atkal uz Ziemassvētkiem laist apgozījumā DVD ierakstu ar abām seriālam sezonām, kurās ir 24. sērijas. Cilvēki vaicā man, kad būs šā seriāla turpinājums. Protams, "Prāta vai instinkta" turpinājums būtu arī skatītājiem interesants, jo ir pagājis laiks un seriāla varones ir apprecējušās vai arī izšķīrušās, viņām ir, vai arī nav dzimuši bērni," pastāsta Žaklīna Cinovska.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu