Notikusi UEFA Čempionu līgas izloze

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

UEFA Čempionu līgas (ČL) kvalifikācijas turnīra A grupā tiksies Mančestras "City", Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un "Leipzig", ceturtdienas izlozē Stambulā noteica izloze.

A grupā tiksies pagājušās sezonas fināliste Mančestras "City", Parīzes "Saint-Germain", "Leipzig" un Beļģijas komanda "Club Brugge", kādam no trim ambiciozajiem klubiem paliekot bez iekļūšanas nākamajā kārtā.

B grupā satikušies spēkos diezgan līdzīgi un titulēti pretinieki - Madrides "Atletico", "Liverpool", "Porto" un "AC Milan".

C grupā tiksies Lisabonas "Sporting", Dortmundes "Borussia", Amsterdamas "Ajax" un Stambulas "Bešiktaš". Arī šeit prognozēt komandu rezultātus ir ļoti grūti.

D grupā spēkus samēros Milānas "Inter", Madrides "Real", Doņeckas "Šahtar" un Tiraspoles "Sheriff".

E grupā tiksies Minhenes "Bayern" un "Barcelona", kurām liegt ceļu uz nākamo kārtu centīsies liegt divkārtējā Eiropas kausa ieguvēja Lisabonas "Benfica" un divkārtējā Eiropas kausu ieguvēju kausa uzvarētāja Kijevas "Dinamo".

F grupā cīnīsies pagājušās sezonas Eiropas līgas uzvarētāja Spānijas "Villarreal", Mančestras "United", Bergāmo "Atalanta" un Bernes "Young Boys".

G grupā tiksies Francijas "Lille", "Sevilla", "Salzburg" un Vācijas "VfL Wolfsburg".

Savukārt H grupā ar pašreizējo kausa glabātāju Londonas "Chelsea" centīsies konkurēt Turīnas "Juventus", Sanktpēterburgas "Zeņit" un "Malmo".

Pasākuma laikā tika godināti arī mediķi, kuri Eiropas čempionāta spēles laikā Kopenhāgenā starp Dāniju un Somiju pēc sirds apstāšanās glāba Dānijas izlases pussarga Kristiana Ēriksena dzīvību.

Latvijas futbola klubs "Riga" Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 1:2 piekāpās Zviedrijas čempionei "Malmo".

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlēs 32 komandas, no kurām daļa ir pārvarējusi četras kvalifikācijas kārtas.

2020./2021.gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu