Manipulācija, konkurence, bailes: Kas patiesībā notika "Playboy" savrupmājā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: A_Lesik/Shutterstock.com

Žurnāla "Playboy" zaķi atklāj agrāk neizpaustus noslēpumus par dzīvi Hjū Hefnera izveidotajā savrupmājā. 

2022. gadā pie skatītājiem nonāks dokumentālā filma "Secrets of Playboy". Bijušie "Playboy" zaķi jau ir devuši ieskatu tajā, kā bija dzīvot "Playboy" pasaulē.

Holija Medisona savrupmājā dzīvoja septiņus gadus un ļoti skaļi izteicās par savu pagātnes pieredzi. ""Playboy" savrupmāja nebija vieta, kur tika veidota savstarpējā uzticība. Tā bija vieta, kur tika izmantota manipulācija, lai saglabātu savu vietu mājā.

Starp sievietēm bija milzīga konkurence. Es iemācījos neuzticēties noteiktiem cilvēkiem. Bija daudz baiļu. Ja es varētu atgriezties un darīt lietas citādi, es nebaidītos no tur dzīvojošajiem cilvēkiem.

Es vēl vairāk pārkāptu robežas," sacīja Holija.

Kendra Vilkinsone atklāja, ka savrupmājā valdījusi stingra komandantstunda, un viņai tika pavēlēts būt mājās pirms citiem mājiniekiem.

"Naktis bija smagas, jo, lai gan manām draudzenēm bija jāiet ārā un jāturpina strādāt, man vajadzēja būt mājās plkst. 21.00. Es saņēmu īsziņas no meitenēm: "Tik jautri ir pavadīt laiku Vegasā. Kaut nu tu būtu šeit! Ballēties kopā ar visiem šiem futbolistiem ir nepārspējami!". Šādas ziņas saņemt bija graujoši. 

Es jutos tik iesprostota un dusmīga, kad biju palaidusi garām kaut ko labu," sacīja Kendra. 

Bridžita Markarda 2009. gadā pameta "Playboy" savrupmāju un sacīja, ka Hefners bijis ļoti stingrs pret apmeklētājiem.

"Mēs ar Hjū pazaudējām kontaktus, un 2017. gadā es mēģināju atgriezties savrupmājā. Viņš man teica, ka vienmēr, kad es vēlos atgriezties, durvis ir atvērtas, bet es padzirdēju, ka pēdējā laikā tā nav gluži taisnība.

Beigu beigās man netika atļauts pat ieiet savrupmājā," sacīja Bridžita.

Pirms dokumentālās filmas iznākšanas platformas "A&E" izpilddirektore un programmēšanas nodaļas vadītāja Elaine Fronteina Braianta sacīja: ""Playboy" fantāziju pasaule gadu desmitiem ir bijusi noslēpumaina, un mēs esam lepni, ka varam celt gaismā šos stāstus." 

Noskaties topošās dokumentālās filmas "Secrets of Playboy" tīzeri!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu