Izmaiņas ģimenē vai slimība: kāpēc pazudusi Keita Midltone? (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bart Lenoir/Shutterstock

Princis Viljams un Keita Midltone šobrīd piedzīvo grūtus laikus. Prinča Filipa nāve, kā arī prinča Harija un viņa sievas izraisītais skandāls viņus pamatīgi iespaidojis. Vai gaidāma gaisma tuneļa galā, raksta laikraksts "Express".

Fani ceļ paniku - pazudusi Kembridžas hercogiene Keita Midltone. Prinča Viljama sieva nav publicēta jau 58 dienas, kas monarham nav iedomājams.

Neskatoties uz pandēmiju, gandrīz katru dienu karaliskās ģimenes locekļiem ir jāierodas dažādos pasākumos un sanāksmēs, savukārt hercogiene vispār neiziet no mājas.

Pils pārstāvji klusē, tāpēc sabiedrība var tikai spekulēt par to, kāpēc prinča sieva ir izvairīga. Keitas Midltones pazušana sakritusi ar ziņu par ģimenes plāniem pārcelties uz Vindzoru, tuvāk karalienei, kura pēc vasaras brīvdienām Balmoralā atgriezīsies pilī.

Saskaņā ar oficiālo versiju, hercogi nolēmuši neatstāt savu radinieci vienu, bet britu prese vairākkārt ziņojusi, ka šis solis ir saistīts ar gaidāmo prinča Viljama kāpšanu tronī. Eksperti ir pārliecināti, ka tronī sēdēs tieši viņš, nevis princis Čārlzs.

Vēl viena versija ir visuresošais koronavīruss, ar kuru hercogiene varētu būt inficējusies. Jūlijā Keita bija Vimbldonas turnīra goda viesis, pēc kura izrādījās, ka viens no apmeklētājiem, ar kuru Keita kontaktējās, ir ieguvis pozitīvu Covid-19 testa atbildi. Neskatoties uz vakcināciju un lielisko veselību, Midltone nolēma spēlēt droši, izturot divu nedēļu karantīnu. Princis Viljams un viņa tēvs jau ir atguvušies no vīrusa, tāpēc fani prāto, ka nu pienākusi hercogienes kārta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu