Pirmdienas horoskops: 13. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 13. septembrim.

AUNS

Svarīgas naudas lietas. Jāmēģina turēties ierastajā finanšu ritmā, un vēlams beidzot ieviest ienākumu un izdevumu pierakstus. Tie disciplinē un ļauj izvairīties no neapdomīgiem tēriņiem.

VĒRSIS

Dažādas idejas šķiļas un vējo apkārt, tāpēc tagad ir īstais brīdis izšķirties par pārmaiņām, nospraust jaunus mērķus un izlemt, ar ko un kā vēlies sadarboties.

DVĪŅI

Nedari vairākus darbus reizē, kaut arī pašam šķiet, ka paspēsi. Viens mirklis un vari kļūdīties. Tad jālabo, jāskaidrojas. Ko nepaspēsi šodien, izdarīsi rīt. Vai parīt.

VĒZIS

Nedēļa sākas pamazām. Varbūt no rīta vēl risināmi kādi privātas, saimnieciskas dabas jautājumi, un darba lietas uz priekšu virzās gausi. Saraksti nedēļas plāniņu.

LAUVA

Klātienē vai attālināti, bet darbā vai biznesā gribēsi turēt grožus savās rokās. Būs plānošanas, pārrunas, jaunas idejas. Dienas beigās pārliecinies vai kolēģi visu izdarījuši.

JAUNAVA

Diena samērā emocionāla. Tāda sajūta, ka nevar visu iespēt, ka sprunguļi spieķos un labāk būtu bijis paildzināt brīvdienas un atpūsties arī šodien. Neforsē darbus un atrodi brīžus atvilkt elpu.

SVARI

Kurš šorīt pirmais ieradies darbā un enerģiski rosās? Vai – pieslēdzies tiešsaistē un gaida kolēģus? Svariem šī nedēļa sāksies ar jaudīgu enerģijas lādiņu.

SKORPIONS

Vai tas nīgrais tipiņš, kurš sēž birojā vai redzams tiešsaistes sanāksmē ir Skorpions? Ja arī pirmdienas rītā garastāvoklis nav lāga, dienas gaitā tas uzlabosies un darbi izkustēsies. Būs labi!

STRĒLNIEKS

Var parādīties iespēja gūt papildu ienākumus, un naudas tad pietiks gan plānotajiem pirkumiem, gan izklaidēm. Ieteicams to nekrāt zeķē, bet ieguldīt, laist apritē.

MEŽĀZIS

Karjeras plāni visai optimistiski. Veiksme gaida tajās darbības jomās, kur no Mežāža tiek prasīti organizatora un oratora talanti. Nostiprināsi autoritāti.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs šodien nāks klajā ar idejām un pārsteigs ar domas lidojumu. Kāds varbūt neticīgi brīnīsies... Sadarbojies ar tiem, kas saprot un atbalsta.

ZIVIS

Nemierīga diena. Jau no paša rīta šķitīs, ka no gultas esi izkāpis ar kreiso kāju. Mazliet nīgrs, mazliet burkšķīgs... Nu nevar Zivtiņas vienmēr jaukas un pretimnākošas būt.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu