Globāla "slaucīšana", spēcīgas kataklizmas un jaunības eliksīrs. Kas sagaida cilvēci 2022. gadā

Foto: Shutterstock
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Franču aptiekāra un ievērojama gaišreģa Nostradama, bulgāru mistiķes Vangas un pat uzņēmēja Bila Geitsa prognozes nezaudē savu popularitāti - daudzas no tām patiešām ir piepildījušās. Ko gan cilvēce var sagaidīt jaunajā 2022. gadā? Vai nesāksies apokalipse? Vai izdosies uzvarēt Covid-19?

Visbiedējošākā prognoze 2022. gadam ir saistīta ar seno šumeru dieviem Anunnakiem, kas saskaņā ar leģendu, reiz nonākuši no debesīm un radījuši cilvēci, vēsta Krievijas medijs eg.ru.

Maksimilians de Lafajets savā grāmatā "Anunnaki kods 2022 - pasaules gals un viņu atgriešanās uz zemes" rakstīja, ka tieši nākamajā gadā tehnoloģiski progresīvi humanoīdi atkal nolaidīsies uz zemes, lai veiktu globālu "slaucīšanu". Viņi uz noslēpumaino planētu Nibiru paņems līdzi cilvēkus ar "tīru DNS", labākos pasaules arhitektūras paraugus un mākslas šedevrus.

Tam it kā vajadzētu palīdzēt mūsu planētai "restartēties" un sasniegt jaunu attīstības līmeni.

Savukārt astronomi apgalvo, ka drīzumā kosmosā sadursies divas zvaigznes Gulbja zvaigznājā, kas radīs jaunu zvaigzni.

Izraēlas garīdznieki apgalvo, ka šī "dzimšana" liecina par Mesijas nākšanu pasaulē: "Es redzu viņu, bet vēl neredzu. Es redzu viņu, bet nav tuvu. No Jēkaba paceļas zvaigzne un no Izraēlas paceļas zizlis, kas sit Moāba valdniekus un sagrauj visus Sifova dēlus," teikts Skaitļu grāmatā.

Vispopulārākais franču gaišreģis Nostradamus saskatīja briesmas 2022. gadā, kas celsies no dabas. Mūs atkal sagaidot spēcīgas kataklizmas. Visvairāk nepaveiksies Ziemeļamerikai, kur norisināsies spēcīga zemestrīce, kas pārvērtīsies par humānu katastrofu visam kontinentam.

Tajā pašā laikā Nostradamus pareģoja arī pozitīvus mirkļus. Tie ir saistīti ar supertehnoloģiju attīstību, kas ilgtermiņā glābs cilvēci no nelaimēm. Tiks izgudrots "mūžīgās jaunības eliksīrs", kas 2022. gadā būs pieejams tikai dažiem izredzētajiem, bet laika gaitā tas kļūs plaši pieejams.

Gaišreģe Vanga daudzējādā ziņā ir līdzīgās domās par 2022. gadu ar savu franču kolēģi, taču viņas prognozēs tika atzīmēts, ka viens vai otrs iznākums būs atkarīgs no cilvēkiem un viņu uzvedības.

Ja mums visiem izdosies izdarīt pareizo izvēli, 2022. gadā cilvēce piedzīvos plaukstošu un jaunu attīstību.

Praktiskākiem un piezemētākiem cilvēkiem 2022. gada prognozi sastādījis kompānijas "Microsoft" radītājs, miljardieris Bils Geitss, kurš noteikti kaut ko saprot par pasaulē notiekošajiem procesiem. Viņš ir pārliecināts, ka nākamajā gadā visi koronavīrusa ierobežojumi turpināsies un, iespējams, pat pastiprināsies, ja Amerika nepalīdzēs citām valstīm uzvarēt šo slimību, vai arī, ja vakcinācijas process norisināsies gausi.

Tajā pašā laikā bizness joprojām nevarēs normāli funkcionēt, tāpat kā pirms koronavīrusa pandēmijas laikā.

Geitss pauda, ka šī pandēmija bijusi īsts murgs, taču viņš ir cerību pilns, ka nākamreiz, kad pasaule piedzīvos pandēmiju, tā jau tai būs daudz gatavāka.

"Cilvēki vienkārši būs kam tādam sagatavojušies. Iespējams, līdz nākamajai reizei būsim spēlējuši pandēmijas spēles, līdzīgi, kā tas ir ar karu. Vēlreiz mēs tik stulbi nebūsim," norāda Geitss.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu