"Mans tumšākais noslēpums." Uma Tūrmane atklāj, ka pusaudžu gados veikusi abortu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uma Tūrmane
Uma Tūrmane Foto: STEPHEN HIRD/REUTERS

Medijam "The Washington Post" aktrise Uma Tūrmane atklāja noslēpumu, kuru glabājusi gadiem ilgi - pusaudžu gados Holivudas zvaigzne veikusi abortu. 

51 gadu vecā Filmas "Kill Bill" zvaigzne Uma Tūrmane "The Washington Post" publicēja eseju, kurā kritizēja Teksasas abortu aizliegumu. Tūrmane atklāja, ka viņa pusaudžu gados veikusi abortu.

"Šis likums ir diskriminējošs pret tiem, kuri ir ekonomiski nelabvēlīgā situācijā un nelabvēlīgās attiecībās," paziņoja Tūrmane.

"Mani sarūgtina arī tas, ka likums nostāda pilsoņus pret pilsoņiem, liedzot viņiem iespēju nedzemdēt bērnus, par kuriem viņi nav gatavi rūpēties, vai dzēšot viņu cerības par tādu nākotnes ģimeni, kuru viņi varētu izvēlēties," rakstīja Tūrmane.

Savā stāstā Tūrmene atzīmēja, ka viņas pieņemtais lēmums pusaudža gados, kad viņa jutās nespējīga nodrošināt stabilu dzīvi savam bērnam, ļāva viņai radīt bērnus, kad viņa bija tiem gatava un spēja viņus uzturēt.

Tūrmanei no laulības ar aktieri Ītanu Havki ir meita Meja un dēls Levons. Laulībā ar Arpadu Busonu aktrisei dzimusi meita Luna. 

"Tas līdz šim ir bijis mans tumšākais noslēpums. Man ir 51 gads, un es dalos tajā ar jums no savām mājām, kurās esmu izaudzinājusi savus trīs bērnus, kuri ir mans lepnums un prieks.

Teksasas sievietēm un meitenēm, kuras baidās, visām sievietēm, kuras ir sašutušas par to, ka valsts uzņemās tiesības pār mūsu ķermeņiem, un jums visiem, kuri ir neaizsargāti un pakļauti kaunam, jo jums ir dzemde - es saku: es jūs redzu. Tev ir drosme. Tu esi skaista. Tu man atgādini manas meitas," nobeigumā rakstīja aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu