Jaunāko "Apple" produktu atpakošana (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Ceturtdien, 7. oktobrī, no pulksten 23 līdz piektdienas, 8. oktobra, pulksten 00.30 norisināsies "Apple" produkcijas izplatītāja "iDeal" organizētā jauno viedierīču atklāšana. Tiks prezentēti arī iPhone 13 modeļi. Portāls "Apollo.lv" piedāvā noskatīties viedierīču atklāšanas pasākumu.

"iDeal" pārstāve, klientu konsultante un "Apple" entuziaste Veronika Murāne portālam "Apollo.lv" norāda, ka 13. paaudzes iPhone modeļos galvenās izmaiņas ir kamerā un akumulatora darbības ilgumā. "Akumulators visiem modeļiem darbojas par dažām stundām ilgāk nekā vecākiem modeļiem.

Kamera salīdzinājumā ar 12. sēriju ir divreiz labāka - var fotografēt sliktā apgaismojumā fantastiskā kvalitātē. Makro bildēm ir neiedomājama kvalitāte, var redzēt pat vismikroskopiskākās detaļas uzņemtajos attēlos."

Jautāta, kā atšķiras iPhone 13 un iPhone 13 mini, "iDeal" pārstāve norāda, ka "praktiski visas funkcijas ir tādas pašas, tikai izmērs ir atšķirīgs un akumulators par kādu stundu ilgāk turēs iPhone 13". Veronika izceļ, ka kameras kvalitāte, kas ir galvenais uzlabojums jaunās paaudzes viedtālruņiem, abiem modeļiem ir identiska.

"iDeal" organizēto pasākumu var vērot šeit. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu