Dobelē "mājsēdes" neievērotājs kļūst agresīvs pret policistiem un saņem 750 eiro sodu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Komandantstunda Rīgā
Foto: Komandantstunda Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Svētdien kādam vīrietim Dobelē par agresiju pret policistiem un mājsēdes neievērošanu piemērots 750 eiro sods, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Vīrietis vēlā vakarā atradies ārpus savas dzīvesvietas bez attaisnojoša iemesla. Persona nevarēja uzrādīt aizpildītu pašapliecinājumu, bija agresīva pret policijas darbiniekiem, kā arī personas izelpā bija jūtama alkoholam raksturīga smarža. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un uzlikts naudas sods 750 eiro apmērā.

Arī Gardenē, pie kāda daudzdzīvokļu nama, vēlā svētdienas vakarā agresīvi noskaņots vīrietis, būdams alkohola reibumā, ļaunprātīgi nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām pārtraukt administratīvo pārkāpumu. Viņš nereaģēja uz lūgumu doties atpakaļ dzīvesvietā, turpināja uzvesties izaicinoši, kā arī mēģināja fiziski vērsties pret policijas darbinieku.

Jau ziņots, ka Latvijā saistībā ar Covid-19 izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni, tostarp pulcēšanās, ierobežojumu.

Tāpat saskaņā ar Ministru kabineta apstiprinātajiem grozījumiem ārkārtējās situācijas rīkojumā līdz 15.novembrim katru nakti no plkst.20 līdz 5 jāievēro mājsēde.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu