Rudens ir gada drūmākais laiks, tādēļ rudens depresija nav reta parādība. Noskaidro, kurām horoskopa zīmēm tā visbiežāk ir sastopama!

1. Skorpions

Šī horoskopa zīme vasarā ir ļoti enerģiska un mērķtiecīga, tāpēc rudenī, kad debesis kļūst tumšākas, Skorpions sāk izjust milzīgu nogurumu. Viņš jūtas nomākts, tādēļ tas, kas agrāk iepriecināja, tagad kaitina.

Skorpions kļūst aizkaitināts un vēl vairāk saskumst brīžos, kad jūt savu bezpēcību vai pašpārliecinātības trūkumu. Šīs horoskopa zīmes pārstāvis gandrīz katru rudeni ir pakļauts garastāvokļa svārstībām, tādēļ nereti slikto noskaņojumu izgāž uz saviem radiem un draugiem. 

2. Mežāzis

Astrologi neiesaka oktobrī bieži sarunāties ar Mežāžiem. Šī horoskospa zīme rudenī vēlas mieru, tādēļ, to iztraucējot, jūs varat ļoti ātri sabojāt garastāvokli gan sev, gan Mežāzim.

Šī zīme mēdz būt diezgan agresīva un viņiem piemīt nepatīkams skatiens. Aptuveni pēc vienatnē pavadītām trim nedēļām Mežāzis sāks atlabt. Tajā brīdī var droši atsākt ar viņiem sarunāties – pārcietuši rudens depresiju, viņi ir gatavi doties tālāk un uzsmaidīt visai pasaulei.

3. Zivis

Rudenī Zivis pārņem neglābjamas ilgas un viņi nespēj to izmainīt. Drūmajās rudens dienās ir vērts Zivīm dot iespēju pabūt vienatnē. Pretējā gadījumā jūs saskarsieties ar kritiku vai dusmu izvirdumu. Zivis rudenī ir pārāk nemierīgas un nespēj kontrolēt savas emocijas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp