VIDEO ⟩ Autovadītāja alkohola reibumā sajauc pedāļus un izraisa avāriju uz Dienvidu tilta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Dzērusi autovadītāja sajauc pedāļus un izraisa avāriju uz Dienvidu tilta, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nesaprotams manevrs un acumirklī divi apvidus auto pārvēršanas lūžņu kaudzē. Incidents uz viadukta, kas savieno Krasta ielu un Dienvidu tiltu, notika 15. novembra vakarā īsi pirms plkst. 21. 

"Devos no Centra virzienā uz Dreiliņiem. Braucu augšā [uz tilta] un sajutu sitienu no aizmugures. Mēģinot apstādināt mašīnu, spiedu bremzes un mēģināju iztaisnot stūri, ielidoju otrā "bortā". Kad kāpu ārā no mašīnas, pie manis pienāca otras mašīnas autovadītāja un teica, ka ir dzērusi. Sajaukusi pedāļus un tādēļ arī ieskrējusi," stāsta cietušās automašīnas vadītāja Roberta.

Roberta atceras, ka vainīgā "Lexus" vadītāja sākotnēji nebija agresīvi noskaņota un ne ar vienu īpaši konfliktēt nevēlējas, taču līdz brīdim, kad uz viadukta apstājās ugunsdzēsēji. Dusmas sieviete izgāza uz glābējiem.

"Pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnas "Lexus" vadītāja nodarīja sev miesas bojājumus un tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija par notikušo ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus," skaidro policijā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu