VIDEO Girgensons un Balcers atzīmējas ar rezultativitātes punktiem komandu uzvarās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Rezultatīvu sniegumu trešdien, 17. novembrī, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos demonstrēja latviešu hokejisti Rūdolfs Balcers un Zemgus Girgensons.

Latviešu duelī Bufalo "Sabres" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) pārspēja Pitsburgas "Penguins".

Zemgus Girgensons šajā mačā uz ledus bija 17 minūtes un 53 sekundes (3:05 vairākumā un 3:21 mazākumā), atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat viņš izpildīja arī pa vienam metienam uz pretinieku vārtiem un spēka paņēmienam, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu. Šo maču Girgensons noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Teodors Bļugers laukumā bija 14 minūtes un 37 sekundes (3:43 mazākumā), kuru laikā viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem un trīs spēka paņēmienus, kā arī vienreiz bloķēja pretinieku metienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" rindās ar vārtu guvumu izcēlās Kolins Milers un Kails Okposo, kuram asistēja Girgensons. "Penguins" vienīgos vārtus šoreiz guva Džeiks Gencels.

Citā mačā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" viesos ar rezultātu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) apspēlēja Minesotas "Wild".

Balcers šoreiz laukumā pavadīja 14 minūtes un 51 sekundi (0:27 vairākumā un 0:33 mazākumā), atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Liepājnieks šajā mačā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī vienreiz bloķēja pretinieku metienu, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sharks" rindās šajā mačā vārtus guva Mario Feraro, Timo Maiers, Ēriks Karlsons un Tomašs Hertls. Tieši pēdējiem diviem vīriem vārtu guvumos asistēja arī Balcers.

Šobrīd neviena no augstāk minētajām latviešu pārstāvētajām komandām nav NHL izslēgšanas spēļu zonā. "Sharks" ar 15 spēlēs iekrātiem 17 punktiem ieņem 6. vietu Klusā okeāna divīzijā, "Sabres" ar 16 punktiem 15 spēlēs ieņem 6. pozīciju Atlantijas divīzijā, bet "Penguins" ar 14 punktiem 15 mačos ir priekšpēdējie Metropolitēna divīzijā.

Nākamo spēli visu NHL latviešu komandas aizvadīs naktī uz piektdienu. Plkst. 2 pēc Latvijas laika "Sabres" tiksies ar Kalgari "Flames", kā arī "Penguins" spēkosies ar Monreālas "Canadiens". Savukārt plkst. 3 "Sharks" uzsāks maču pret Senluisas "Blues", bet stundu vēlāk laukumā dosies Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets", tiekoties ar Arizonas "Coyotes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu