"Viņš aizspieda man muti un to darīja..." Djego Maradona apsūdzēts izvarošanā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Djego Maradona
Djego Maradona Foto: AFP / Scanpix

Djego Maradonu izvarošanā apsūdzējusi sieviete no Kubas vārdā Mavisa Alvaresa, norādot, ka futbolists noziegumu paveicis pirms vairāk nekā 20 gadiem, vēsta "Yahoo".

37 gadus vecā sieviete atklājusi, ka viņai bijis sekss ar Maradonu vien 16 gadus vecai. Savukārt Maradonam tobrīd bija jau 40 gadu.

Alvaresas ģimene pieļāvusi pusaudzes attiecības ar gados ievērojami vecāko futbolistu, jo Maradona bijis tuvs draugs tā laika Kubas prezidentam Fidelam Kastro. 

Sieviete atklāj, ka Maradona viņu izvarojis Havanas klīnikā, kur viņš ārstējies no narkotiku atkarības. Alvaresa norādīja, ka futbolists viņu seksuāli izmantojis blakus palātai, kurā gulējusi viņas māte.

"Viņš aizspieda man muti un to darīja. Par to nevēlos daudz domāt. Tajā brīdī es pārstāju būt meitene. Tajā brīdī pārstāju pieredzēt nevainīgās lietas, kuras tā vecuma meitenei vajadzētu piedzīvot," sacījusi Alvaresa.

Sieviete gan atklāja, ka neesot iesniegusi prasību pret Maradonu. Tomēr viņa vēlējusies nākt klajā ar stāstu par savu situāciju, redzot, kādu Maradonas tēlu pēdējā laikā atspoguļojuši Argentīnas televīzijas raidījumi.

Tāpat Alvaresa atzina, ka viņai ir bijis ļoti grūti ierasties Argentīnā: "Atrasties šajā valstī ir smagi. Viņš ir cilvēku elks. Tajā pašā laikā visas manas atmiņas, kas saistītas ar viņu kā cilvēku, ir neglītas."

Maradonas jurists Matiass Morla situāciju nav komentējis.

Leģendārais argentīniešu futbolists mira aizvadītā gada 25. novembrī. Kā oficiālais Maradonas nāves iemesls tiek minēta sirdslēkme.

Maradona savas karjeras laikā divas reizes izpelnījās pasaules dārgākā futbolista godu. Vispirms, 1982. gadā "Barcelona" viņu iegādājās par summu, kas mūsdienās atbilst 11,9 miljoniem eiro. Bet divus gadus vēlāk viņš pārdots Neapolē bāzētajam klubam "Napoli". Itāļu klubs par Maradonu samaksāja 6,9 miljonus sterliņu mārciņu (mūsdienās - 27,5 miljoni eiro), kas jau atkal bija pāreju perioda rekords.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu