"Manu seju stampāja ar kāju..." Bijusī UFC čempione pēc šaušalīga uzbrukuma nonākusi slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niko Montanjo
Niko Montanjo Foto: Instagram/ @nrmontano

Bijusī UFC čempione Niko Montanjo savā "Instagram" kontā padalījusies ar stāstu par nesen pārciestu šaušalīgu uzbrukumu.

Montanjo savā "Instagram" kontā ievietoja īsos stāstiņus, kuros nežēlīgā uzbrukumā apsūdzēja vīrieti vārdā Džastins Vatsons. Šobrīd vēl nav plašākas informācijas par konkrētā vīrieša identitāti. Ārzemju medijos izskan versijas, ka Montanjo pieminētais Džastins Vatsons ir 34 gadus vecs MMA cīkstonis.

"Šonakt Džastins Vatsons bija uzkāpis man uz kakla. Viņš manu seju stampāja ar kāju un spārdīja mani. Viņš rāva mani aiz matiem. Uz brīdi man izdevās aizbēgt. Kaila izskrēju gaitenī un saucu pēc palīdzības. Tobrīd viņš mani aiz matiem centās ievilkt atpakaļ numuriņā," šaušalīgo notikumu atceras cīkstone.

Montanjo atklāja, ka viņai paveicies, jo kāds no viesnīcas viesiem sadzirdējis viņas palīgā saucienus, kā rezultātā viņa tika izglābta.

"Šobrīd atrodos slimnīcā. Ļoti paveicās, ka man ir spēks un tehnika, lai aizsargātos," piebilda cīkstone.

2021. gads Montanjo pavisam noteikti nav bijis veiksmīgs, jo 30. jūlijā viņa nespēja iekļauties noteiktajā cīņas svarā, pārsniedzot limitu par septiņām mārciņām jeb 3,17 kilogramiem.

Montanjo 2017. gadā kļuva par pirmo UFC sieviešu čempioni svara kategorijā līdz 56,7 kilogramiem. Savas karjeras laikā Montanjo ir izcīnījusi četras uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu