UEFA atceļ Totenhemas "Hotspur" un "Stade Rennais" spēli. Par rezultātu lems

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Totenhemas "Hotspur" spēlētāji.
Totenhemas "Hotspur" spēlētāji. Foto: AP/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) sestdien, 11. decembrī, oficiāli ir atcēlusi ceturtdien nenotikušo UEFA Konferences līgas turnīra pēdējo spēli G apakšgrupā, kurā bija jātiekas Anglijas premjerlīgas vienībai Totenhemas "Hotspur" un "Stade Rennais" no Francijas, bet par rezultātu UEFA vēl lems.

Abi klubi nespēja vienoties par piemērotu datumu, lai pārceltu ceturtdienas spēli, un "tāpēc maču vairs nevarēs aizvadīt", skaidro UEFA.

Par spēles rezultātu lems UEFA disciplinārā institūcija.

G grupā ar 11 punktiem jau uzvarējusi Rennas komanda, kas bija aizlidojusi uz Londonu un apsūdzēja "Hotspur" par "vienpusēju lēmumu", trešdien atsaucot maču.

Arnhemas "Vitesse" no Nīderlandes ar desmit punktiem jau beigusi sacensības, bet "Hotspur" ir septiņi punkti, un uzvaras gadījumi angļu klubs apsteigtu nīderlandiešus. Murska Sobotas "Mura" no Slovēnijas jau ierindojusies ceturtajā pozīcijā bez cerībām uz izkļūšanu no grupas.

Saskaņā ar UEFA noteikumiem Antonio Kontes trenēto komandu gan visdrīzāk gaida zaudējums ar 0:3.

Arī Totenhemas kluba Anglijas premjerlīgas spēle svētdien viesos ar Braitonas un Havas "Albion" pēc premjerlīgas valdes sēdes ir pārcelta.

Kā jau vēstīts, trešdien "Hotspur" galvenais treneris Konte paziņoja, ka vienībā ir Covid-19 uzliesmojums un inficējušies vismaz astoņi spēlētāji. Kopumā klubā saslimušo skaits ir 13, turklāt tika sagaidīts, ka inficēto personu skaits pieaugs.

Jaunizveidotā UEFA Konferences līga ir pēc spēka trešā līmeņa turnīrs aiz UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas.

Pamatturnīrā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Izslēgšanas turnīra otrajā kārtā iekļūs katras grupas uzvarētāja, bet otro vietu ieguvējas sacentīsies "play-off" pirmajā kārtā.

Fināls paredzēts 25. maijā Tirānā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu