VIDEO Ziemassvētku vakarā Rīgā piedzēries BMW vadītājs "dāvanā" saņem virkni sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Rīgā kāds piedzēries BMW vadītājs Ziemassvētku vakarā pārkāpis virkni noteiktumu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ziemassvētku vakars galvaspilsēta aizvadīts samērā mierīgi, tomēr policisti pilsētas ielās nav patrulējuši veltīgi. Viens no neparastākajiem pārkāpējiem notverts Mežciemā īsi pēc plkst. 23.00.

Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins teica, ka policiju apturēja kāda transportlīdzekļa vadītājs un norādīja uz priekšā braucošā auto izraisītu avāriju Brīvības un

Policisti piebrauca klāt autovadītājam un vaicāja, kas noticis, uz ko viņš atbildēja, ka “neizņēma” pagriezienu. Vīrietis nenoliedza, ka ietriecies luksoforā Brīvības ielā un aizbrauca prom no notikuma vietas, taču noliedza, ka bija lietojis apreibinošās vielas.

Tomēr uz notikuma vietu tika izsaukti ceļu policijas darbinieki, kura veica pārbaudi un vīrieša izelpā konstatēja 1,4 promiles.

Šajā vakarā BMW vadītājs dāvanu vietā saņēmis vismaz divus administratīvā pārkāpuma protokolus – vienu par negadījuma vietas pamešanu, savukārt otru – par spēkrata vadīšanu reibumā. Tā vismaz pāris gadus viņam legāli vadīt auto būs liegts.

Turklāt iereibušajam vadītājam priekšā arī prāvi tēriņi – policistu uzliktās soda naudas, sasistā auto remonta izmaksas, kā arī apdrošinātāju rēķins par sabojāto luksoforu.

Cēsu ielas krustojumā, kurš pēcāk bija aizbraucis prom no negadījuma vietas.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu