Britnija Spīrsa pamet mūzikas industriju: Tas ir mans veids, kā pateikt - ejiet d**** (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Jordan Strauss/AP

"Pēc visa tā, ko esmu pārcietusi, es baidos no cilvēkiem un šovbiznesa," popzvaigzne raksta savā "Instagram" profilā.

Slavenā dziedātāja "Instagram" nāca klajā ar lēmumu vairs neiesaistīties mūzikas pasaulē. Viņa atklāj, ka jūtas apkaunota un dziļi sāpināta pēc 13 gadus ilgās aizbildniecības.

"Es atrados ilgstošā šoka stāvoklī un veids, kā ar to centos tikt galā, bija tēlot, visu noliegt... Es izvēlējos izlikties, ka viss ir labākajā kārtībā, jo negribēju uzsākt konfliktu. Es biju jauka, samākslota un iekšēji saucu pēc palīdzības."

Spīrsa sacīja, ka aizbildniecības laikā viņa lūdza atļauju izpildīt jaunas dziesmas un savu veco dziesmu remiksus, taču vienmēr saņēmusi atteikumu. "Tas tika rūpīgi izplānots, lai es izgāztos, taču es precīzi zināju, ko vēlos parādīt saviem faniem. Nebija saprotams, kādēļ televīzijas šovi atskaņo manas mūzikas remiksus... turpretī cilvēkam, kuram pieder šī mūzika, tas tiek aizliegts."

Graujošās pieredzes dēļ zvaigzne zaudēja ticību mūzikas industrijai: "Cilvēkiem nav ne jausmas par šausmīgajām lietām, kas tika man personīgi nodarītas... un pēc tā, ko esmu piedzīvojusi, es baidos no cilvēkiem un šovbiznesa!!! Viņi mani patiešām sāpināja!!! Neiesaistīties mūzikas industrijā ir veids, kā pateikt "ej d****" manai ģimenei, kura ieguva no tā, ka ignorēja manu darbu."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu