Atklāts leģendārās Betijas Vaitas nāves cēlonis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

31. decembrī mūžībā devās amerikāņu aktrise Betija Vaita. 17. janvārī viņa būtu svinējusi savu 100. dzimšanas dienu. Portāls "Page Six" atklāja leģendārās aktrises nāves cēloni. 

"Betija mierīgi nomira miegā savās mājās," paziņojumā sacīja aktrises aģents Džefs Vitjass, kurš bija arī Vaitas tuvs draugs.

Vitjass arī noraidīja ziņas, kuras apgalvoja, ka Vaita 28. decembrī saņēmusi Covid-19 vakcīnas trešo devu. 

"Cilvēki saka, ka viņas nāve bija saistīta ar vakcīnas trešās devas saņemšanu, taču tā nav taisnība. Viņa nomira dabīgā nāvē," sacīja aktrises aģents.

Intervijā portālam "Page Six" aktrise Vikija Lorensa atklāja, ka Betija Vaita mirkli pirms nāves nosauca mirušā vīra Alena Ludena vārdu.

Betija Marione Vaita Ludena piedzima 1922. gada 17. janvārī. Viņa plašāk kļuva pazīstama ar lomām vairākos komēdijas seriālos un filmās. Savas karjeras laikā Vaita saņēma astoņas Emmy balvas, trīs Amerikas Komēdijas balvas, trīs Ekrāna aktieru ģildes balvas un vienu Grammy balvu.

Vaitas karjera izklaides jomā ilga vairāk nekā deviņas desmitgades, pirmoreiz parādoties radio programmā "Empire Builders", 1930. gadā astoņu gadu vecumā. Vairākus gadus vēlāk Vaita no radio izklaides programmām pārgāja uz televīziju. Vaita ir vadījusi vairākus ASV spēļu šovus. Betija Vaita ir pazīstama ar Rozas Nīlundas lomu komēdijseriālā "Sweethearts".

Vaitai ir veltīta zvaigzne Holivudas Slavas alejā, un 1985. gadā viņa tika iekļauta ASV televīzijas slavas zālē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu