Impulsīvi, agresīvi, pārgalvīgi. Zodiaka zīmes - sliktākie šoferi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrew Haimerl (andrewnef)/ Unsplash

Automašīnas vadīšana ir saistīta ar lielu atbildību un stresu. Uz ceļa var notikt dažādi pārsteigumi un negadījumi, tāpēc vienmēr ir svarīgi saglabāt modrību — savas un visu apkārtējo drošības dēļ.

1. Auns

Auns pēc rakstura ir drosmīgs, impulsīvs un ļoti optimistiski noskaņots. Lai gan šī zīme vienmēr vēlas būt pati labākā, taču ugunīgais Auns tiek vērtēts kā vissliktākais autovadītājs starp visām 12 zodiaka zīmēm. Visticamāk, viņš saņems sodu par ātruma pārsniegšanu, kā arī var piedzīvot ceļu satiksmes negadījumu. 

2. Mežāzis

Mežāžiem ir nedaudz jāpiestrādā pie savām braukšanas prasmēm. Lai nokļūtu galamērķī, Mežāzis bieži vien agresīvi apdzen citus spēkratus, tādēļ šī zīme no sodiem nespēj izvairīties.

3. Vērsis

Ar ambiciozo un mērķtiecīgo Vērsi ir noteikti jārēķinās. Lai gan šī zīme ļoti smagi strādā, lai sasniegtu savus mērķus, taču pie spēkrata vadīšanas prasmēm vēl ir mazliet jāpiestrādā. Parasti Vērsis tiek sodīts par sliktu uzvedību uz ceļa. 

4. Vēzis

Lai gan Vēži ir pazīstami sava jūtīgā rakstura dēļ, taču satiksmē šī īpašība noteikti neatspoguļojas. Šai zīmei, visticamāk, tiks atņemtas autovadītāja tiesības. 

5. Strēlnieks

Strēlniekiem patīk ātrums un riskanta uzvedība, turklāt viņi vienmēr tiecas pēc brīvības. Šīs īpašības uz ceļa noteikti nav vēlamas, tādēļ Strēlnieks bieži vien saņem sodus par ātruma pārsniegšanu. Lai gan varētu domāt, ka šī zīme par to pārdzīvo, taču tā nav patiesība - Strēlnieks vienmēr saglabā pozitīvu attieksmi. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu