Petraviča atstājusi partiju "Par cilvēcīgu Latviju" (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labklājības ministre Ramona Petraviča.
Labklājības ministre Ramona Petraviča. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas deputāte Ramona Petraviča ceturtdien, 6. janvārī, izstājusies no partijas "Par cilvēcīgu Latviju" (PCL), kuru agrāk dēvēja par "KPV LV", kā arī atteikusies no tās valdes locekļa amata.

Petraviča norādīja, ka pieņēmusi lēmumu atstāt arī PCL valdes locekļa amatu. Viņa pauda pateicību šai partijai par "politisko rūdījumu" un pieredzi, ko tā sniegusi viņai kā savulaik jaunai politiķei.

Vienlaikus viņa atklāja, ka kopš vasaras, kad mainījās partijas cilvēku kodols, bijusī labklājības ministre vairs nesaskatīju savu vietu šajā partijā atšķirīgo politisko uzskatu, darba stila un ideālu dēļ.

Petraviča sacīja, ka patlaban no statūtos noteiktajiem septiņiem valdes locekļiem PCL palikuši vien trīs.

Vienlaikus parlamentāriete sola turpināt darboties Saeimā kā frakcijas "Neatkarīgie" deputāte kopā ar citiem pie partijas vairs nepiederošajiem deputātiem.

Petraviča norādīja, ka šobrīd jebkurš apgalvojums par pievienošanos citam politiskam spēkam būšot spekulācija, jo viņa šo jautājumu izsverot ļoti nopietni.

"Man ir svarīgi izvēlēties politisko partiju, kurā es varu turpināt iesākto darbu, aizstāvot sabiedrību un tās tiesības uz brīvu vakcināciju un iespējām strādāt un mācīties,

saņemt atbilstošu atbalstu pandēmijas laikā, kas tika ieviests manā ministrēšanas laikā, uzlabot valsts atbalstu mazāk aizsargātajām iedzīvotāju grupām, kā arī mazināt nabadzību valstī. Tāpat mana prioritāte būs sieviešu tiesību aizstāvība," informēja Saeimas deputāte.

Kā ziņots, Petraviča 13. Saeimā tika ievēlēta no "KPV LV" saraksta.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu