VIDEO ⟩ Frontālā divu auto sadursmē dzīvību zaudē sieviete (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

6. janvāra rītā traģisks negadījums noticis uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus, pie Lutriņiem. No rīta ap plkst. 9 notika divu automašīnu frontālā sadursme. Mirusi vieglās mašīnas vadītāja, bet smagās automašīnas vadītājs nonācis slimnīcā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Spriežot pēc bojājumiem, kravas auto "Scania" un vieglā automašīna "Toyota" šajā relatīvi taisnajā ceļa posmā saskrējušies frontāli. Lai atbrīvotu vieglās mašīnas vadītāju, glābēji talkā ņēma hidrauliskos instrumentus. Lai arī tika darīts viss iespējamais, lai pēc iespējas īsākā laikā izvilktu dzelžos iesprostoto sievieti, līdzās strādājošie mediķi cietušajai palīdzēt vairs nevarēja.

Trieciena rezultātā "Scania" vilcējs faktiski sagriezts otrādi. Zināms, ka cietušais tālbraucējs spēja adekvāti komunicēt ar mediķiem, gūtās traumas nav vērtējamas kā smagas. Kādi ir patiesie avārijas cēloņi – skaidros likumsargi. 

"Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli," negadījumu komentē Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu