Ar pikantām sarunām "Kad viņas satiekas" dāmu kompānijai pievienojas Valdis Melderis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kas notiek kad dāmu sarunās iesaistās vīrietis? Protams, uzšķiļas dzirksteles, sarunas kļūst nerātnākas, pikantākas un koķetākas – tieši tāda solās būt "STV Pirmā!" iemīļotā šova "Kad viņas satiekas" jaunā sezona, kas pie skatītājiem nonāks jau otrdien, 25. janvārī. 

Jaunajā "Kad viņas satiekas" sezonā Dagmāra Legante-Celmiņa, Baiba Vītiņa un Liene Stepena studijā aicinās kādu iedvesmojošu sabiedrībā zināmu dāmu un kungu, lai uzdzirksteļotu sievišķīgi atklātās sarunās par tēmām, kuras ir svarīgas katrai sievietei, - attiecības, mīlestība, aizraušanās, hobiji, arī zaudējumi, izdegšana un šķiršanās sāpes.

Netrūks nedz patiesu un īstu sarunu, nedz smieklu, emociju un pat asaru, jo šajā sezonā uz šova ērtā dīvāniņa iekārtosies tādas sabiedrībā zināmas dāmas kā Rēzija Kalniņa, Madara Raabe, Elita Patmalniece, Paula Freimane, Dināra Rudāne, Madara Repše un citas. Kamēr sieviešu starpā tiks apspriestas privātas un drosmīgas tēmas, ar stiprā dzimuma pārstāvi šova vadītājas ļausies nebēdnībām, izaicinot viņu uz negaidītām atklāsmēm spēlē "Saki patiesību vai apēd riebeklību".

Tajā "spēles ringā" tiek likta drosme sniegt godīgas atbildes uz jautājumiem, par kuriem parasti skaļi nerunā. Tāpēc tieši šī "dauzīšanās" kungos raisa vislielāko azartu - tam sarunu šova jaunajā sezonā būs gatavs ļauties Intars Busulis, Normunds Jakušonoks, Amuna Davis, Normunds Rutulis, un citi sabiedrībā zināmi kungi.

TV ekrānos atgriežas Valdis Melderis

Vīrišķīgu pipariņu sarunu šovam "Kad viņas satiekas" ienesīs Valdis Melderis, kurš līdzās jau iemīļotajam dāmu trio vadīs pats savu rubriku "Kad satiekas Viņš un Viņa", viesos aicinot sabiedrībā zināmas sievietes – gan vienas pašas, gan dažkārt kopā ar saviem mīļotajiem vīriešiem. Valdis kopā ar raidījuma viesiem mēģinās rast atbildi uz mūžīgo jautājumu - kāpēc vīrietis un sieviete ir tik atšķirīgi?

Viegli koķetā un nedaudz intīmā gaisotnē viņš vedinās uz atklātu sarunu arī par nerātnākām tēmām, piemēram, kā atšķiras sekss 20 un 40 gados? Kā neieslīgt rutīnā un arī pēc pārdesmit gadiem laulībā iekārot viens otru?

"Divdesmit gados tu domā, ka izmēram ir nozīme, 40 gados tu to zini pavisam droši. Nu nē, es jokoju! Patiesībā, ap 40 tu esi iemācījies apieties ar to, kas ir, un nesūdzēties par to, kas nav," saka Valdis Melderis un aicina rotaļīgi parunāties par drosmīgām tēmām, jo "kādam taču tas ir jādara!"

Pirmā Valda Meldera viešņa būs lieliskā Baiba Sipeniece, un abu atraktīvo personību satikšanās skatītājiem būs kā neizmirstams piedzīvojums, jo netrūks nedz negaidītas atzīšanās, nedz koķetu joku un gaumīga humora.

Kad satiekas sievišķā un vīrišķā enerģija

Foto: Publicitātes foto

Ne tikai "STV Pirmā!" skatītājas, bet arī Liene Stepena, Dagmāra Legante-Celmiņa un Baiba Vītiņa ar nepacietību gaida šova jauno sezonu un satikšanos ar Valdi Melderi. "Būsim godīgas, kad sieviešu kompānijai pievienojas VIŅŠ... gribas saposties mazliet vairāk, būt interesantai un valdzinošai," uzsver Baiba Vītiņa.

Arī Liene Stepena atzīst, ka ar nepacietību gaida iepazīšanos ar katru no raidījuma jaunās sezonas viesiem, jo atklātas sarunas iedvesmo, no tām mācāmies un gūstam svarīgas atziņas. "Un, protams, dzirkstelīti katram mūsu raidījumam jaunajā sezonā piemetīs Valdis Melderis, jo mēs, sievietes, tik ļoti reizēm vēlamies uzzināt, ko īsti domā vīrieši! Un esmu pārliecināta, Valdis ir īstais, kurš spēs apmierināt mūsu ziņkāri."

"Mūsu vadītāju trio, kurā visas trīs esam tik dažādas, bet kopā esam vienotas sarunās ar saviem viesiem, ir nemainīga vērtība," saka Dagmāra Legante un piebilst, ka "līdz ar Valda pievienošanos šova skatītājas tiks lutinātas divtik īpaši - jo varēs, gan ieklausīties spēcīgu dāmu viedoklī un pieredzē, izjūtot sievišķo enerģiju, gan ļauties Valda veidotās rubrikas nerātnībām un baudīt vīrieša viedo skatījumu uz dzīvi".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu