Rīgas "Dinamo" pamet komandas pirmais vārtsargs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jūliuss Hudāčeks
Jūliuss Hudāčeks Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vārtu vīrs Jūliuss Hudāčeks pārcēlies uz Prāgas "Sparta", liecina Čehijas kluba mājas lapā publicētā informācija.

Pirmdien Rīgas "Dinamo" pavēstīja, ka treniņus atsāk visi spēlētāji, kuri nedosies uz Pekinas olimpiskajām spēlē, un nekas netika minēts par izmaiņām vārtsargu līnijā.

Hudāčeks vienošanos ar Prāgas komandu noslēdzis līdz šīs sezonas beigām.

Slovāku vārtsargs "Dinamo" pievienojās novembrī un Rīgas komandas vārtus sargāja 14 mačos, kuros vidēji ielaida 2,98 ripas, atvairot 88,8% pretinieku metienu.

Trīs iepriekšējās sezonās Hudāčeks sargāja Maskavas "Spartak" vārtus, bet pirms tam vienu sezonu aizvadīja Čerepovecas "Severstaļ" rindās. 2013./2014.gada sezonā viņš vienu spēli aizvadīja arī Novosibirskas "Sibirj" komandā.

Hudāčeks ir pārstāvējis Slovākijas izlasi septiņos pasaules čempionātos hokejā, tai skaitā arī 2021. gadā Rīgā notikušajā, kurā Slovākija ierindojās astotajā vietā.

Prāgas "Sparta" vienībā, kas Čehijas ekstralīgā ierindojas astotajā vietā, pašlaik spēlē arī vārtsargs Matejs Mahovskis, kurš šo sezonu iesāka Rīgas "Dinamo" rindās.

Rīgas "Dinamo" ar 37 punktiem 45 aizvadītās spēlēs Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem 12.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu