VIDEO ⟩ Četru vīriešu kautiņš. Policijas ierašanās paglābj divus mazus zēnus no skarbās ikdienas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kamil Zajaczkowski/Shutterstock

Policijas un mediķu ierašanās paglābj divus mazus zēnus no pašu vecākiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap pusčetriem rītā viena no Rīgas pašvaldības policijas ekipāžām tika nosūtīta palīgā kolēģiem no Valsts policijas, kuri kāda izsaukuma vietā bija sastapušies ar bērniem, kuriem acīmredzami bija nepieciešama palīdzība.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka neilgi pirms Rīgas pašvaldības policijas iesaistīšanās vienā no Purvciema daudzdzīvokļu namu dzīvokļiem bija norisinājies četru vīriešu kautiņš, kā rezultātā daļa bija nonākusi slimnīcā, daļa Valsts policijas iecirknī. Šajā dzīvoklī bija palikusi iereibusi māte ar diviem maziem bērniem.

Ierodoties dzīvoklī, bija redzamas kautiņa pēdas – dažviet uz sienām asinis, izsistas durvju ailes un izsists stikls sekcijām. Apkārt valdīja nekārtība, kas liecināja, ka acīmredzot bērnu māte nebija spējusi pilnvērtīgi parūpēties par abām atvasēm.

Redzot bērnu aprūpes līmeni, policistiem radās aizdomas par viņu veselības stāvokli, kā rezultātā uz notikuma vietu izsaukti mediķi.

Bērnu māte noliedza, ka attiecīgajā dienā lietojusi alkoholu, lai gan no viņas nāca alkohola dvinga.

Mediķi, pārbaudot bērnu veselības stāvokli, secinājuši, ka vienam no mazuļiem ir jādodas uz slimnīcu papildu pārbaužu veikšanai, savukārt otru bērnu nolemts nogādāt krīzes centrā.

Tika noskaidrots, ka mātei ir arī trešais bērns, kas atrodas slimnīcā kopā ar viņa vecmammu. Pēc bērnu nošķiršanas no mātes sieviete devās uz Valsts policijas iecirkni, kur arī sniedza informāciju par iepriekš notikušo konfliktu. Policija informāciju par notikušo ir apkopojusi un nosūtījusi Rīgas sociālajam dienestam, kā arī galvaspilsētas bāriņtiesai, kas turpinās strādāt ar ģimeni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu