Ķibermaņa un Cipuļa divnieki ārpus labāko desmitnieka pēdējos treniņbraucienos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas bobsleja pilotu Emīla Cipuļa un Oskara ĶIbermaņa ekipāžas sestdien Pekinas olimpisko spēļu noslēdzošajos treniņbraucienos bobslejā divniekiem palika ārpus labāko desmitnieka.

Piektajā treniņbraucienā ātrākā bija vācieša Johannesa Lohnera ekipāža, kas veica trasi 59,85 sekundēs.

Cipuļa divnieks, veicot trasi minūtē un 0,33 sekundēs, bija 15.vietā un atpalika 0,48 sekundes no labākā rezultāta. Savukārt Ķibermanis bija par vienu pozīciju zemāk un finiša līniju šķērsoja par 0,53 sekundēm vēlāk nekā Lohnera pilotētais divnieks.

Sestajā treniņbraucienā vācu pilots Kristofs Hāfers bija ātrākais, viņa pilotētajam divniekam sasniedzot finišu minūtē un 0,35 sekundēs.

Noslēdzošajā treniņbraucienā Ķibermaņa ekipāža atpalika 0,32 sekundes no labākā rezultāta un ierindojās 11.pozīcijā, kamēr 12.vietu ieņēma Cipuļa divnieks, zaudējot 0,36 sekundes Hāferam.

Bobsleja sacensības vīriešu divnieku ekipāžām sāksies 14.februārī, kad tiks aizvadīti pirmie divi braucieni, savukārt noslēdzošie braucieni notiks 15.februārī.

2018.gada olimpiskajās spēlēs divnieku konkurencē par čempioniem tika kronēti kanādieši Džastins Kripss/Aleksandrs Kopacs un vācieši Frančesko Frīdrihs/Torstens Margis, kuri uzrādīja vienādu laiku. Sudrabs netika pasniegts, bet bronza tika Latvijas komandai Oskars Melbārdis/Jānis Strenga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu