Rīgas "Dinamo" šķiras no vēl trim spēlētājiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Oskars Cibuļskis.
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Oskars Cibuļskis. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" pēc abpusējas vienošanās ir pārtraukusi līgumu ar latviešu hokejistiem Oskaru Cibuļski, Filipu Bunci un Jāni Švanenbergu, pirmdien informē komanda.

Līgumi pārtraukti pēc abpusējas vienošanās.

33 gadus vecais Cibuļskis šīs sezonas 31 KHL čempionāta spēlē izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

"Dinamo" rindās Cibuļskis pavadījis deviņās KHL sezonas.

24 gadus vecais Buncis komandā aizvadīja pirmo sezonu, bet 20 gadus vecais Švanenbergs jau piekto sezonu atradās komandas sistēmā.

Šīs sezonas 37 KHL spēlēs Buncis atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Švanenberga kontā ir divi rezultativitātes punkti (1+1) 17 mačos.

Iepriekšējā nedēļā "Dinamo" pēc līdzīga scenārija pārtrauca arī līgumus ar latviešu aizsargiem Kārli Čuksti un Miku Tumānovu.

24 gadus vecais Čukste "Dinamo" rindās aizvadīja pirmo sezonu, bet 20 gadus vecais Tumānovs jau ceturto sezonu atradās komandas sistēmā.

Šīs sezonas 34 KHL spēlēs Čukste atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet Tumānovs aizvadīja sešas spēles.

Jau ziņots, ka šādā pašā veidā līgums ar komandu tika izbeigts aizsargam Kristapam Zīlem un uzbrucējam Gunāram Skvorcovam.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" pamatturnīrā Rietumu grupā ar izcīnītiem 37 punktiem 45 spēlēs ierindojās pēdējā - 12. vietā.

Vladimiram Krikunovam galvenā trenera amatā asistē Valērijs Kuļibaba, Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu