Sestdienas horoskops: 19. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 19. februārim.

AUNS

Tuvojas pavasaris, un jābūt formā. Izveido vingrojumu kompleksu, veselīgu ēdienkarti un ar sevis sakārtošanu sāc nodarboties jau šodien! Tās burvīgās tikko pirktās smalkmaizītes labāk atdod radiem vai kaimiņiem...

VĒRSIS

Ļaujies dzīves baudām, izgaršot perfektu maltīti un augstākās klases dzērienus nesteidzīgā atmosfērā. Darba nedēļa aiz muguras un ir brīvs brīdis sevis lutināšanai.

DVĪŅI

Visjaukākā atpūta kopā ar draugiem. Ja iespējams – dodieties pastaigā vai piknikā pie dabas. Ja ne – tad arī tiešsaistes komunikācijā pozitīvas emocijas.

VĒZIS

Mājās daudz darbu. Piktosies, ka viss uz taviem pleciem, bet neturi pie sevis sakāmo. Patiesībā tavējie sen jau grib palīdzēt, tikai atturējusi tava nostāja: pats, pats, visu pats.

LAUVA

Atklāsies, ka mājās daudz jādara un nav laika atpūtai. Ir gan izvēle starp sabiedriskošanos vai mājokļa kārtošanu, lai tīkami uzturēties. Kaut gan – ja labi pacenšas, tad var it māju sakārtot, ij ar draugiem sazināties.

JAUNAVA

Par izšķērdīgu cilvēku tevi nevarētu saukt, bet dažkārt... ai, kā gribas ko skaistu, gribas palutināt savus mīļos. Šodien „aizslēdz sirdi un maku” – tēriņi sirsnības uzplūdā diez vai būs adekvāti.

SVARI

Tev piemīt brīnumainas spējas ap sevi radīt harmoniju, savu mājokli pārvērst par vietu, kur gribas būt un prom nedoties. Šodiena kopā ar pašiem tuvākajiem. Nesteidzīgās sarunās pie pusdienu galda vai tējas tases.

SKORPIONS

Ja ģimenē bērni, tad jāuzklausa, jāpalīdz, jāatbalsta. Tāpat arī kaut kas sakārtojams un remontējams. Beigās rokas vien noplātīsi: kur tās diena palika?!

STRĒLNIEKS

Sagādā mīļotajam cilvēkam negaidītu pārsteigumu. Jo vairāk mīļuma un pozitīvisma, jo dzīve šķiet skaistāka! Mājas darbi un sadzīves pienākumi var pagaidīt.

MEŽĀZIS

Pēc darba nedēļas atpūta godam nopelnīta. Sazinies ar draugiem, izbrauc kādu līkumiņu pa Latvijas skaistajām vietām. Sportiskas aktivitātes, pikniks brīvā dabā – pozitīva enerģija garantēta.

ŪDENSVĪRS

Derētu sarīkot kādu lustīgu pasākumu draugu lokā. Ar klātienes aktivitātēm piesardzīgi, bet arī virtuālajiem pasākumiem nav ne vainas. Diskusijas par aktualitātēm vai prāta spēles – labi pavadīts laiks.

ZIVIS

Emocijas dominēs pār prāta apsvērumiem, un tas kādā brīdī var izrādīties riskanti: ja laikā neapstāsies, vari sastrādāt glupības. Kaut ko pateiks priekšā intuīcija – ieklausies un neslāpē to.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu