Svētdienas horoskops: 20. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 20. februārim.

AUNS

Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm un jautrai kopā būšanai draugu lokā. Tev līdzās ir jauki cilvēki, kas atbalstīs, uzmundrinās, ar kuriem kopā vari doties piedzīvojumos. Ja ne klātienē, tad virtuāli.

VĒRSIS

Rūpēsies par mīļajiem, palīdzēsi ar padomu un praktiski un pat aizmirsīsi pats par savām interesēm. Tavi radiņi šo nesavtību ļoti novērtēs un būs no sirds pateicīgi.

DVĪŅI

Filozofiskas pārdomas par dzīvi. Kaut arī dienu ritms straujš, vajadzētu atrast laiku vienatnei. Palūdz tuvos cilvēkus, lai viņi šo vēlmi respektē.

VĒZIS

Tu vienmēr esi gatavs palīdzēt, taču pārmērīgas rūpes nav tas labākais variants. Kāds no tuviniekiem var ieslīgt slinkumā un pārtraukt risināt savas problēmas. Palīdzi – bet ar mēru.

LAUVA

Diskusiju diena. Nesarauj pazīšanās saites kādu pašiedomātu principu dēļ, piemēram, ja kāds tuvs cilvēks nepiekrīt tavam viedoklim vai sociālajos tīklos pauž atšķirīgus uzskatus.

JAUNAVA

Ja tev pašam vai kādam no tavējiem grūti brīži, tad sirsnīgas sarunas dos uzmundrinājumu un to burvīgo sajūtu, ka līdzās ir cilvēki, kas saprot un var palīdzēt.

SVARI

Pēkšņs skats, smaids, pārmīti daži vārdi, un tu saproti, ka esi saticis dvēseles radinieku... Tāda neparasta un liktenīga tikšanās dzīvi pārvērš par burvīgu pasaku.

SKORPIONS

Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. Ja sākumā tā šķiet tikai kā viegls flirts un gaistošs mirklis dienu plūsmā, tad vēlāk var izrādīties, ka tikšanās jau zvaigznēs ierakstīta.

STRĒLNIEKS

Šo dienu vislabāk pavadīt rāmi, gremdējoties apcerēs un domājot par svarīgo. Vajag saplānot nākamās nedēļas darbus, sakārtot garderobi, pasūtīt internetā pārtiku, lai vēlāk par to vairs galva nesāp.

MEŽĀZIS

Sirsnīgas sarunas, mākslas pasākumu baudīšana – klātienē, televīzijā vai internetā atkarībā no apstākļiem –, kāds izbrauciens vai ekskursija. Tie ir tādi mazi, it kā nenozīmīgi sīkumi, kas rada iedvesmojošas emocijas un spodrina attiecības.

ŪDENSVĪRS

Ja klātienes pasākumi ierobežoti, tad ballītes «Zoom» vai kādā citā tiešsaistes platformā arī var izdoties lieliski. Tu esi sabiedrības dvēsele, un saskarsme, sarunas un apmaiņa ar jaunāko informāciju ir ļoti svarīga.

ZIVIS

Privātajā dzīvē sirsnība un mīļums, un ģimene kā atbalsts un patvērums dienu steigā. Kopā ar savējiem būs jautri un interesanti, uzmundrināsiet cits citu ar asprātībām, jokiem, arī ar noderīgiem padomiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu