VIDEO "Ja būtu labāks laiks, bezatbildīgā rīcība prasītu dzīvības." Dzērājšofere Purvciemā apskādē sešus auto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda sieviete dzērumā sēdās pie auto stūres, lai pagalmā izvizinātu savu paziņu, kā rezultātā braucēja apskādēja sešus auto. Purvciema iedzīvotāji norāda, ka notikuma vietā bieži spēlējas bērni un sievietes rīcība ir bezatbildīga, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Apkārtējie ir izbrīnīti par sievieti cienījamā vecumā, kura pirmdien, 14. februārī, sēdās pie stūres automašīnai tādā kondīcijā, kas neļauj vadīt auto, kur nu vēl traukties lielā ātrumā pa blīvi apdzīvotu vietu. Nekur tālu pamatīgi iereibusī braucēja gan netika - ceļā patrāpījās dzeltens šķērslis, atkritumu konteiners, bet tas bija tikai sākums.

"Iznāca "rikošets", viņa sadūrās ar sarkano automašīnu, te stāvēja "Toyota RAV4", ietriecās mašīnai priekšējā labajā sānā. Viņu atsvieda atpakaļ, trāpot "noparkotajās" automašīnās. Viena mašīna cieta, manuprāt šī, tā cieta visvairāk, stāvēja tur, "reindžera" vietā. Viņa ietriecās busiņā, tas ietriecās "Chrysler", un "Chrysler" jau ietriecās mūsu "Peugeot".

Viņu sanesa, un viņa aizbrauca tālāk pa lauku. Centās vai nu izbraukt, vai aizmukt no notikuma vietas, bet mašīna iestrēga. Brauca atpakaļgaitā, ietriecās kupenā," stāsta "Peugeot" īpašnieks Oļegs.

Bērnu laukumā esot atradusies tikai viena māmiņa ar bērnu, bet viņa, sadzirdot ko nelāgu, paspēja laikus pamukt malā. Oļegs saka, ka parasti pagalmā cilvēku netrūkst un, ja ārā būtu labāks laiks, "Audi" braucējas bezatbildīgā rīcība prasītu upurus.

"Šeit, uz kalniņa, ļoti bieži bērni spēlējas. Viņa tam izbrauca cauri. Es saku, vienkārši apstākļu sakritība, ka tobrīd neviena nebija. Briesmīgi, es atņemtu tiesības uz mūžu.

Jūs kā autovadītājs noteikti saprotat riskus. Protams, tā ir briesmīga bezatbildība," uzskata "Peugot" vadītājs.

Aculiecinieki izsauca policiju un katram gadījumam piefiksēja stūrētājas automašīnas numurus, bet ne vadītāja, ne viņas līdzbraucēja no avārijas vietas mukt nemēģināja.

"Bija acīmredzama sievietes kondīcija. Redzēju, ka viņa kāpa ārā no policijas mašīnas, grīļojās, staigāja gar cilvēkiem, kaut ko vēl kliedza kaimiņiem.

Manuprāt, tobrīd viņai bija kaut kā vienalga. Tāda kondīcijā. Varbūt beigās jau saprata, bet kaimiņu priekšā tik un tā plātījās ar rokām, lamājās. Iespējams, centās attaisnot sevi," stāsta iedzīvotāja Viktorija.

Alkohola pārbaudi atbraukušie policisti veica turpat notikuma vietā, un reibums tika apstiprināts - "Audi" vadīts 1,67 promiļu reibumā. Valsts policija sāka divus administratīvā pārkāpuma procesus - gan par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, uzbraucot šķērslim, gan par transportlīdzekļa vadīšanu grādīgās dziras iespaidā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu