Otrdienas horoskops: 22. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 22. februārim.

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Laba izpratne par materiālo pasauli: kas un kad ir vai nav izdevīgi. Varbūt tepat līdzās ir lieliskas iespējas izvirzīties un labi nopelnīt. Nepalaid garām izdevību.

VĒRSIS

Dzīvei labpatiks ieviest savas korekcijas un izspēlēt pa kādam jokam. Varbūt tā vēlas tev iemācīt spēju ātri piemēroties apstākļiem. Padomā un izdari secinājumus.

DVĪŅI

Darbā daudz pienākumu – viss plūst, viss mainās, un jāspēj laikus reaģēt. Tu vari, tev izdosies. It īpaši labi panākumi gaidāmi, ja atradīsi radošus risinājumus.

VĒZIS

Darbā vai biznesā vajag jaunas zināšanas, jo tehnoloģiju attīstība trauc uz priekšu ātrāk par vēju. Šodien izskati kursu piedāvājumus. Izvēlies tādus, ko vada cilvēki ar reālu pieredzi.

LAUVA

Darbā vai biznesā pēkšņi var atklāties kādas kļūdas dokumentos, pārpratumi norunās, situāciju maiņa. Tiksi galā sekmīgi un parādīsi, ka esi lielisks krīzes situāciju menedžeris.

JAUNAVA

Ielūkojies tīmeklī, kādas aktualitātes ir darba tirgū un kas varētu būt tev piemērots. Iespējams, pienācis laiks doties tālāk pretī jauniem panākumiem.

SVARI

Aktuāla finanšu tēma. Darba pienākumu gana, arī uzslavas netiek žēlotas, bet kas notiek bankas kontā? Vajadzētu ar priekšniekiem vai partneriem izrunāt atalgojuma jautājumus.

SKORPIONS

Šodien – kā pa celmiem. Svarīgās lietās kontroli vajag turēt savās rokās, bet, ja tas nav iespējams, tad pēc pirmā palīgā sauciena tūdaļ gan talkā nesteigties. Kaut vai audzinošos nolūkos.

STRĒLNIEKS

Labs laiks mācībām, pieredzes apmaiņai, komandējumam. Spīdoši izdosies novadīt tiešsaistes sanāksmi. Veiksies visos jautājumos, kur jākomunicē ar cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas jaunas vēsmas. Kādam interesanta sadarbība var veidoties saistībā ar ārzemēm, attālināta komunikācija un darījumu kārtošana šodien jau ir pierasta lieta.

ŪDENSVĪRS

Spēcīgi darbosies intuīcija – paskatījies uz cilvēku un uzreiz skaidrs, kas kuram padomā. Darbā vai biznesā tava centība, idejas un rosība tiks augstu novērtēta.

ZIVIS

Veiksies juridisku jautājumu kārtošana, kā arī radošu projektu rakstīšana. Ir arī īstais brīdis, lai ieceres prezentētu, meklētu sponsorus un interesētos par atbalsta mehānismiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu