Zodiaka zīmes - lielākās guļavas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ozerova/ Shutterstock

Kvalitatīvs miegs ir ļoti svarīga ikdienas daļa, lai mēs justos priecīgi, atpūtušies un produktīvi, taču, kas par daudz - tas par skādi. Arī pārlieku ilga gulēšana nav ieteicama. Uzzini, vai esi lielāko guļavu vidū!

1. Auns

Auni ir ļoti komunikabli un labprāt atrodas citu cilvēku sabiedrībā, taču tikpat ļoti viņiem patīk dienas laikā pasnaust. Ja šai zīmei naktī ir ieplānota kāda ballīte, tad dienas laikā tā pagulēs, lai uzkrātu enerģijas rezerves. Miegs Aunam ir prioritāte.

2. Vērsis

Strādīgajiem Vēršiem ļoti patīk darbs, taču nākamā svarīgākā nodarbe aiz tā ir gulēšana. Dažreiz viņi nedēļu iedala divās daļās - darbadienās un dienās gulēšanai. Neliela snauda sniedz Vērsim kārtīgu enerģijas devu. Viņam dienas laikā noteikti ir jāieplāno brīvs brīdis gulēšanai. 

3. Vēzis

Vēzis ikdienā ļoti daudz nervozē par dažādām lietām. Satraukums viņu pamatīgi nogurdina, kā rezultātā Vēzi dienas laikā visticamāk varēs atrast guļošu. Neilga snauda uzlabo Vēža garastāvokli un mazina stresa līmeni. 

4. Strēlnieks

Piedzīvojumu mednieka Strēlnieka miega režīms ir neregulārs. Atrodoties ceļā, šī zīme cenšas atrast vispiemērotāko vietu un laiku gulēšanai, lai pēc tam ar pilnu jaudu varētu izbaudīt savu ceļojumu. 

5. Zivis

Zivīm miegs ir jebkuras problēmas vienkāršākais risinājums. Šīs zīmes pārstāvji var atteikties no viskārdinošākā uzaicinājuma vai piedāvājuma par labu miegam.  

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu