Otrdienas horoskops: 1. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 1. martam.

AUNS

Ir jānosprauž jauni mērķi, un kaut kas radikāli jāmaina attieksmē. Tad vari paveikt patiesi lielas lietas. Plānus atlikt nevajag – domā par nākotni jau šodien!

VĒRSIS

Darbā atbildīgi pienākumi, bet neuzņemies pārāk daudz. Ja darāms kas papildus, tad jārunā par algas pielikumu. Iespējamas jaunas ziņas no tuviem cilvēkiem ārzemēs.

DVĪŅI

Apkārt virmo interesanti notikumi. Bet, kāda gan tiem nozīme? Padomāsi un notikumu mozaīka saliksies pati no sevis. Ātri vien kļūs skaidrs: kurš, ko un kāpēc dara.

VĒZIS

Būs iedvesma ķerties pie jauniem projektiem, dzīvē ienāks jauni cilvēki, izveidosies interesantas pazīšanās, varbūt uzdzirkstīs kādas simpātijas. Darbīga un pozitīva diena.

LAUVA

Ar pienākumiem un situācijām tiksi galā, bet nelielu stresu tās radīs. Vakarā mierīgi atpūties, lai rīt atkal esi možs un vari enerģiski darboties.

JAUNAVA

Var nākties pierādīt savu ideju pamatotību un pārliecināt kolēģus vai darījumu partnerus, kuri domā citādāk. Loģika ir tava stiprā puse un sarunu rezultāts būs tev par labu.

SVARI

Kārtojami dažādi lietišķie jautājumi. Var būt kādas diskusijas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja kaut kas nešķiet īsti pareizi rēķinos, palūdz pārskatīt.

SKORPIONS

Tehnoloģijas attīstās ātrāk nekā var tikt līdzi, bet tavs prāts ir atvērts jaunai informācijai. Ieskaties tiešsaistes kursu piedāvājumā. Kaut kas jāpamācās, lai vari sekmīgāk darboties.

STRĒLNIEKS

Kolēģi vai darījumu partneri novērtēs tavu darbošanos, un arī pašam būs gandarījums. Taču ar atzinīgiem vārdiem vien ir par maz. Runā par atalgojumu un izvērtē izdevīgumu.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā iespējamas situācijas, kurās jākustina smadzenes un jāatrod netradicionāli risinājumi. Katrs notikums būs kā mācību stunda. Bet – vērtīga.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena finanšu lietām: vari salīgt izdevīgus darījumus, atrast jaunus peļņas variantus, izdomāt ienesīgus projektus. Pratīsi pārliecināt potenciālos partnerus un domubiedrus.

ZIVIS

Var pietrūkt kādu praktisku iemaņu, lai realizētu ieceres, taču mācīties nekad nav par vēlu. Būtu pat ieteicams apgūt ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu